Edukacija Interpretacije baštine, Zagreb, 22. - 26. veljače 2021.

Dobrodošli na stranicu za prijavu na edukaciju Interpretacije baštine.

Ispunjavanjem ove prijavnice prijavljujete se na poseban program dodatne edukacije za turističke vodiče, koji se sastoji od brojnih atraktivnih radionica i treninga, u trajanju od 40 sati / 5 dana, za buduće certificirane interpretatore baštine (prema certificiranom programu europske udruge Interpret Europe - CIG).

Tečaj je namijenjen vodičima koji već imaju službenu licenciju za vođenja u gradu Zagrebu, nude usluge na području grada Zagreba i organizirat će se uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba.
Molimo Vas da navedete i osobni razlog zbog kojeg želite sudjelovati u ovoj edukaciji kako bismo mogli odabrati najkvalitetnije prijave. Također Vas molimo da navedete tematsku turu koju eventualno već radite u gradu Zagrebu.

Tečaj se radi prema metodi Europskog udruženja za interpretaciju baštine - Interpret Europe, a edukaciju će voditi ovlašteni trener vodiča interpretatora - g. Dubravko Fijačko, koji je ujedno i koordinator Tima za interpretaciju eno-gastronomske baštine pri Interpret Europe.

Maksimalan broj polaznika je 16, a prijave su otvorene do 11. veljače. U roku od dva dana po završetku prijava kontaktirat ćemo odabrane kandidate na mail koji ćete navesti i poslati potvrdu prijave, kao i sve detalje o edukaciji.

* U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih ili pogoršanja epidemiološke situacije organizatori zadržavaju pravo promjene termina o čemu će svi prijavljeni biti pravovremeno obaviješteni.
Email address *
Prijavljujem se za edukaciju: Vodič-interpretator baštine, namijenjenu prvenstveno licenciranim vodičima grada Zagreba. Početak: 22. 2. 2021. Mjesto održavanja: prostor "Muzeja prekinutih veza", Ćirilometodska ul. 2, Zagreb, Kotizacija: 300,00 HRK
Vaše ime i prezime: *
Datum rođenja (molimo upisati u obliku DD.MM.GGGG.) *
Adresa (molimo upisati u obliku: ulica, kućni broj, poštanski broj, grad/mjesto) *
Broj Vašeg mobitela (za kontakt): *
OIB: *
Zanimanje: *
Naziv organizacije (tvrtke) u kojoj ste zaposleni:
Edukacija je namijenjena turističkim vodičima koji rade na području grada Zagreba
Ukoliko, kao licencirani vodič, već vodite neku tematsku turu u gradu Zagrebu, molimo Vas da upišete link koji vodi na internetsku objavu ture na stranici Turističke zajednice grada Zagreba.
Moje iskustvo u vođenju (ukratko upisati): *
Zašto želim sudjelovati u edukaciji za Vodiča-interpretatora? *
(razlozi za vašu odluku pomažu nam pri odabiru kandidata, kao i da provodimo program u skladu s vašim potrebama)
Captionless Image
Jeste li već učlanjeni u organizaciju Interpret Europe? *
Captionless Image
Imate li kakvih pitanja za nas ili specijalnih zahtjeva (eventualna fizička ili prehrambena ograničenja ili potrebe)?
Podaci o ugovaratelju - ukoliko on nije fizička osoba (ukoliko troškove kotizacije snosi pravna osoba molimo da upišete podatke):
tvrtka/organizacija, adresa, OIB
Suglasan/suglasna sam da se moji osobni podaci mogu proslijediti i ostalim zainteresiranim osobama za aktivnosti turističkog vođenja u Zagrebu, uključujući i Turističku zajednicu grada Zagreba. *
Captionless Image
Required
Riječ je o profesionalnoj edukaciji u kojoj se očekuje Vaše aktivno sudjelovanje.
Zaključno:
Zahvaljujemo na ispunjenoj prijavi.Poslat ćete ju klikom na "Submit/Podnesi", na dnu stranice (nakon fotografija).
Javit ćemo Vam se u roku od 48 sati sa detaljnijim informacijama o tečaju, kao i sa informacijama o načinu uplate kotizacije (ukoliko trebate Ponudu za uplatu putem tvrtke - molimo da svakako navedete Podatke o ugovaratelju)
Edukacija se sastoji od brojnih radionica, prezentacija... i svi sudionici aktivno sudjeluju u brojnim atraktivnim i praktičnim vježbama:
Ponekad smo vani...
ponekad radimo u zatvorenom prostoru...
Veselimo se što ćete nam se pridružiti na edukaciji o interpretaciji baštine.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy