Elevanmälan
Här kan du som elev anmäla dig till Lise Meitnerdagarna 2019! Ifall du skulle ha några frågor - kontakta administrationsansvarig Sigfrid Stjärnholm: sigfrid.stjarnholm@lisemeitnerdagarna.se
Stipendienummer: *
Se till att du och din klasskamrat har fått ett stipendiebrev med olika stipendienummer.
Your answer
Ditt namn (för- och efternamn): *
Your answer
Genus: *
Ålder: *
Your answer
Din skola: *
Your answer
Din adress: *
Exempel: Sturegatan 15
Your answer
Ditt postnummer: *
Exempel: 96151
Your answer
Din postort: *
Exempel: Gäddvik. Vi kommer skicka ut ett brev i fysiskt format med SL-biljetter och information. Det är därför viktigt att vi får din fullständiga adress.
Your answer
E-mailadress: *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
ICE - nummer: *
Skriv in namn och nummer till den personen vi ska ringa om något händer med dig.
Your answer
Avreseort: *
Den ort du kommer att resa ifrån.
Your answer
Vem bokar resan? *
Generellt bokar vi alla resor, dock om du bor lång bort eller har en krånglig resväg kan det bli lättare om du bokar den själv. Spara då kvitton så ersätter vi dig - var dock medveten om att du ansvarar för att boka din egen resa. Om du bokar din egen resa och behöver ankomma torsdag kväll, vänligen kontakta sigfrid.stjarnholm@lisemeitnerdagarna.se så vi vet att vi behöver boka en extra hotellnatt åt dig.
Kommentar om resan
Exempelvis om du har svårt att ta dig till närmaste tågstation tidigt på morgonen, från närmaste tågstation sent på kvällen vid hemkomst eller något annat vi har nytta av att veta för att göra din resa så smidig som möjligt. Om inget annat anges kommer vi boka ditresa som vi anser passar bäst med avgångstid från angiven avreseort som tidigast 05:30 fredag morgon alternativt torsdag eftermiddag om nödvändigt, och hemresa så snart som möjligt efter programmets slut 13:15 på söndagen. Har du svårt att ta dig till eller från närmsta tågstation eller om det dyker upp några andra frågor angående resor vänligen kontakta Sigfrid Stjärnholm: sigfrid.stjarnholm@lisemeitnerdagarna.se.
Your answer
Har du redan ett SL-månadskort eller dylikt? *
Om du bor i Stockholmsområdet och har ett SL-kort och därför inte har något behov av ett nytt SL-kort under dagarna så kan vi i arrangörsgruppen lägga de pengarna på någonting lite extra.
Har du några önskemål om rumskamrater?
Ni kommer att bo två eller tre personer av samma kön i ett rum om inga specifika önskemål anges.
Your answer
Matpreferenser/allergier:
Your answer
Val av sallad till middag på fredagen *
På fredagen serveras det sallader till middag. Välj nedan vilket av alternativen som du önskar. De matpreferenser och allergier du angivit ovan kommer att tas hänsyn till.
Val av baguette till lunch på lördagen *
På lördagen serveras det matiga mackor (baguetter) till lunch. Välj nedan vilket av alternativen som du önskar. De matpreferenser och allergier du angivit ovan kommer att tas hänsyn till.
Vill du ha en matpåse på söndagen att ta med på hemresan? *
Det kommer inte serveras någon annan lunch under söndagen.
Vilka laboration vill du helst delta i? *
Välj den laboration av de nedanstående alternativ som du helst vill delta i på lördagen. Läs mer om laborationerna på http://www.lisemeitnerdagarna.se/program/albanova-och-vetenskapens-hus/
Vilken laboration vill du näst helst delta i? *
Godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter? *
Enligt gällande lagstiftning behöver vi ditt godkännande för att lagra dina kontaktuppgifter. Kontaktuppgifterna kommer endast att användas för att kontakta dig med nödvändig information inför dagarna och kommer endast lagras tills att dagarna är över.
Godkänner du att vi tar bilder under dagarna? *
Bilderna kommer bli publicerade på hemsidan samt i framtida utskick.
Fysikfråga:
Har du någon fråga inom fysik som du alltid har velat ha svar på? Ställ den här!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lise Meitner- Dagarna.