BOKA Beweegt! Wandel- en Loopevent 2020
Je kan je langs deze weg inschrijven voor het 2de Wandel- en Loopevent van BOKA Beweegt! op zondag 20 september 2020. Je kan kiezen uit verschillende parcours: wandelen (6km) of lopen (6km en 11km) met als start- en aankomstplaats de Campus Lumbeekstraat van BOKA United in Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). Om alles Corona veilig te houden starten we reeds vanaf 8u45 met een eerste groep. Elke 15 minuten kan de volgende groep vertrekken. Gelieve bij inschrijving te noteren met welke groep u wil vertrekken. De laatste groep vertrekt om 10u30.

De jeugdspelers van BOKA United nemen gratis deel aan het evenement. Deelname kost 12 euro per persoon (drankje inbegrepen).

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw storting op rekening BE 76 0682 1768 4595 met als referentie de naam van de reservatie.

De opbrengst van BOKA Beweegt! gaat integraal naar de jeugdwerking van onze club BOKA United. Maar bovenal willen we iedereen in deze gekke Coronatijd aanmoedigen om gezond te bewegen en voldoende energie op te doen om de komende maanden zo goed mogelijk door te komen. We danken ook graag onze sponsors voor hun gewaardeerde steun en uiteraard onze enthousiaste meter Evi Van Acker die haar uiterste best doet om er ook bij te zijn.

Alvast tot op 20 september!

Namens het hele BOKA United bestuur
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
Ik start met mijn groep om *
Aantal jeugdspelers van BOKA United *
Aantal betalende deelnemers *
Namen van alle deelnemers *
Ik begrijp dat mijn inschrijving pas definitief is na overschrijving *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy