Vreau să particip la atelierele JDL
Pentru a te înscrie tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile de mai jos. Prin completare, îți dai acordul ca Junior Development Labs să stocheze datele introduse. Poți modifica, șterge sau cere o copie a datelor tale trimițându-ne un email la contact@jdl.ro. Menționam că datele colectate prin acest formulat vor fi folosite doar pentru buna organizare a workshopurilor.
Numele tău *
Your answer
Adresa ta de email *
Este obligatoriu să ne lași adresa ta de email pentru a te putea contacta. Vei primi toate notificările și invitația oficială pentru evenimentele din calendar aferente atelierelor pe adresa de email pe care o introduci aici. Prin urmare, asigură-te că este o adresă validă.
Your answer
Numărul de telefon
Vom folosi numărul de telefon pentru a te contacta direct în cazul unor schimbări în planificare. Totuși, nu este obligatoriu să ne lași numărul de telefon.
Your answer
Liceu/Școală
Clasa *
Ateliere *
Bifează atelierul la care vrei să participi. Dacă vrei să participi la mai multe ateliere, trebuie să te înscrii individual pentru fiecare dintre ele.
Voi veni cu plăcuța Arduino proprie
Cu cât vom avea mai multe plăcuțe de dezvoltare, cu atât va fi mai ușor pentru participanți. Pentru cei care nu au, încercăm să facem noi rost. (Răspunde doar dacă participi la workshopul Arduino)
Voi veni la ateliere cu laptop personal *
Dacă între timp nu mai poți veni cu propriul laptop, atunci te rugăm să ne anunți din timp pentru a îți asigura un calculator
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Topor Computing SRL. Report Abuse - Terms of Service