Rödebygymnasternas Parkour - Anmälan 20/21
Här anmäler du ditt barn till Parkour hos Rödebygymnasterna. ​Du kan anmäla tidigast i augusti det år barnet fyller 8 år (hösten det börjar i andra klass = födelseår 2012 för detta träningsår). Har man inte rätt ålder strykes anmälan och man får anmäla igen den höst som man har rätt ålder..

Vi har kö till våra grupper men tar in så många vi kan och när man anmält står man kvar i kön och behöver inte anmäla igen.

GDPR
Som förening måste vi samla in viss information om våra deltagare. Vi måste ha - barnets fullständiga personnummer för att kunna försäkra dem; för- och efternamn för att kunna veta vilka medlemmar vi har; boendeort för att veta hur långtid det tar för vårdnadshavarna att ta sig till hallen om något händer; telefonnummer till vårdnadshavare för att kunna nå om det behövs; e-postadress för att kunna skicka ut information; allergier om vi bjuder på något; övrig om det är något vi bör känna till angående gymnasten som kan påverka träningen.

Den information som samlas in finns inte tillgänglig för alla i föreningen utan endast för de som behöver det. Och bara de delar som berör dem.
Grupptillhörighet *
Required
Barnets förnamn *
Barnets efternamn *
Barnets personnummer (ååmmdd-xxxx) *
Fullständigt personnummer behövs för att vi ska kunna försäkra våra parkourare men även om något skulle hända på en träning och vi måste kontakta sjukvården.
Bostadsort *
Telefonnummer hem
Barnets e-postadress (om den vill ha info från oss)
Vårdnadshavare 1 - förnamn *
Vårdnadshavare 1 - telefonnummer *
Vårdnadshavare 1 - e-post *
E-postadressen som anges måste kunna ta emot massutskick för att inte missa information från oss.
Vårdnadshavare 2 - förnamn
Vårdnadshavare 2 - telefonnummer
Vårdnadshavare 2 - e-post
E-postadressen som anges måste kunna ta emot massutskick för att inte missa information från oss.
Allergier
Ibland så förekommer det att vi bjuder på något på avslutningar och då är det viktigt att vi vet vilka allergier som finns. Det är också viktigt att vi känner till sjukdomar som kan påverka ert barns idrottande.
Övrigt
Om det är något som vi bör känna till om ert barn som kan påverka träningen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy