SKYK: ensimmäisen lukiovuoden valinnaisten valinta
Kurssitarjonnan vuodelle 2021-2022 löydät osoitteesta https://bit.ly/3wLOCvQ (kopioi ip-osoite ja ja liitä se selaimen nettiosoiteriville).

Vaaleansiniset opintojaksot ovat pakollisia ja ne tulevat lukujärjestykseen automaattisesti. Niiden järjestys voi vielä vaihtua, esim. 1. periodista voi siirtyä opintojaksoja esim. 4. periodiin.

Purppuranpunaiset opintojaksot eivät tule lukujärjestykseen, jos ne suoritetaan kerhonomaisesti, kuten 3. periodin UX8 (kehitysyhteistyökerho) tai suoritetaan itsenäisesti, jos valintoja ei ole niin paljon, että opintojakso tarjottaisiin luokkaopetuksena, esim. 2. periodin MU3 (Ovet auki musiikille).

Vaaleanvihreä opintojakso tarjotaan sekä ensimmäisen että toisen vuosiluokan opiskelijoille, joten opintojaksolla tutustuu hyvin myös muiden vuosiluokan opiskelijoihin.

SB3 = lukiossa alkava kieli, ja lv-20-21 se on saksa. Valinta on sitova = jatkat sen opiskelua ainakin kolmen opintojakson verran, minkä jälkeen sen voi jo kirjoittaa osana yo-tutkintoa.

Opintojaksot ovat 2-4 opintopisteen arvoisia, ja koko lukion oppimäärä on 150 op., eli pitää opiskella vähintään 12 op./ periodi , jos aikoo suorittaa lukion kolmessa vuodessa.

Opetussuunnitelmasta (=ops) voit katsoa, mitä opintojaksot pitävät sisällään. OPS löytyy koulun sivuilta skyk.fi => opiskelu => lukio.
Opiskelijan etu- ja sukunimi: *
Sähköposti-os: *
Valitsen seuraavat 1. periodin valinnaiset opintojaksot:
Valitsen seuraavat 2. periodin valinnaiset opintojaksot:
Valitsen seuraavat 3. periodin valinnaiset opintojaksot:
Valitsen seuraavat 4. periodin valinnaiset opintojaksot:
Valitsen seuraavat 5. periodin valinnaiset opintojaksot:
Tähän voit halutessasi laittaa lukio-opintoihin liittyviä kysymyksiä, ajatuksia ja kommentteja, joita sinulla on mahdollisesti herännyt. Näin pystymme vastaamaan lukion alussa (tai jopa aikaisemminkin) juuri niihin kysymyksiin, jotka sinua askarruttavat.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tampereen kristillinen koulu.