Înscriere Codette Celebration Day 2021
Codette Celebration Day aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

Anul acesta abordăm o tematică specială - Pandemic: a sudden transition from a crowded building to an office in the living room

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

Când? sâmbătă 6.03.2021, ora 10:00
Unde? Pe Discord și Zoom

Înscrierile sunt deschise până miercuri 03.03.2021 , ora 23:59.

Codette Celebration Day este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire. Cu toate astea, deoarece locurile sunt limitate, vom acorda prioritate persoanelor care vor putea beneficia cel mai mult (din prezentări, dar mai ales din networking).

Participarea se va face pe baza de selecție, astfel persoanele acceptate vor primi o notificare pană pe data de 02.03.2021 (verificați și folderele Promotions și Spam).

Nume *
Prenume *
Email *
De ce îți dorești să participi la acest eveniment? *
În care dintre următoarele categorii te încadrezi? *
Required
De unde ai auzit de eveniment?
Clear selection
Sunt de acord că Asociația Codette și partenerii săi să realizeze materiale vizuale - fotografii, videoclipuri, atât intern, cât și extern, pentru a promova Celebration Day. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Codette. Report Abuse