Kalliokiipeilykokeilu su 2.6.2019 klo 16–19
Tällä lomakkeella kerätään sitovat ilmoittautumiset Huvimestarin kalliokiipeilykokeiluun. Osallistujat kokeiluihin valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kalliokiipeilykokeilussa pääset kokeilemaan kiipeilyä luonnonkalliolla Jyväskylän lähistöllä. Kalliokiipeilykokeilu ei vaadi esitaitoja vaan kuka tahansa voi osallistua. Kalliokiipeilykokeilu ei ole sama kuin kalliokiipeilykurssi ja se ei siis valmista omatoimiseen itsenäiseen kiipeilyyn. Reittien vaikeustaso pyritään sovittamaan niin, että jokainen pääsee kiipeämään ainakin yhden reitin ylös asti ja mielellään saisi haastetta enemmänkin loppua kohden.

Ryhmälle sopiva kallio valitaan ryhmäläisten kokemuksen perusteella, joten täytäthän oheisen lomakkeen siksi huolella. Kohteen sijainti kerrotaan täten vasta myöhemmin. Kallio tulee olemaan joka tapauksessa noin puolen tunnin matkan sisällä Jyväskylästä. Kallioille pyritään järjestämään ryhmän kesken kimppakyyditystä. Ilmoittakaa lomakkeen lopussa olevaan kenttään, jos tarvitsette kyydin. Ellet ilmoita mistä päin olet tulossa, oletamme sinun olevan Jyväskylästä :)

Tapahtuma voidaan peruuttaa, jos osallistujia ei ole tarpeeksi tai jos keli estää kiipeilyn. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä. Ryhmään otetaan maksimissaan 9 hlö. Osallistujat saavat tarkemmat tiedot tapahtumasta sähköpostitse noin pari päivää ennen tapahtumaa. Suljemme ilmoittautumislomakkeen, jos ryhmä tulee täyteen.

Hinta kiipeilylle on 40 € / hlö. Hinta sisältää varusteet ja ohjauksen. Toiminnallamme on vastuuvakuutus, mutta osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisensa voi perua perjantaihin 31.5. klo 23.59 saakka. Perumattomat poisjäämiset laskutetaan täysimääräisinä.

Kysymyksiin vastataan puhelimitse 0400 627 010 (myös sms/whatsapp) ja spostitse toni@huvimestari.fi

Nimesi
Your answer
Puhelinnumerosi
Your answer
Sähköpostiosoitteesi
Your answer
Oletko aiemmin kiivennyt sisällä (seinäkiipeily/boulderointi)?
Oletko aiemmin kiivennyt ulkokallioilla?
Jos sinulla on omia kiipeilyvarusteita, listaa ne alle (tällä kartoitetaan tarvittavaa lainavarustemäärää ryhmälle)
Esim. kiipeilykengät, valjaat, kypärä
Your answer
Kengännumerosi (jos sinulla ei ole omia kenkiä)
Your answer
Onko sinulla auto (jos on niin montako kimppakyytejä ajatellen tarvittaessa kyytiisi mahtuu)?
Your answer
Vapaa kenttä
Tähän voit heittää yleisiä kommentteja/kysymyksiä tai ilmoittaa kyytitarpeesta. Myös jos olet kiivennyt aiemmin ja osaat toivoa jotain tietyn vaikeustason (greidin) reittejä kiivettäväksi, voit heittää toivetta niin koitetaan järjestää.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Huvimestari. Report Abuse - Terms of Service