Prevenție și recuperare în alergarea montană
Alergarea montană și ultramaratoanele au câștigat în popularitate în ultimii 10 ani iar numărul concurenților a crescut de 5 ori în această perioadă la cursele de trail.*

Acest lucru a dus inevitabil la o creștere a problemelor medicale și a accidentărilor. Sportivi amatori și profesioniști de toate vârstele, cu sau fără un istoric sau o practică sportivă, participă frecvent la concursuri.

Deoarece cursele de alergare montană se desfășoară în zone care prezintă provocări specifice - altitudine, accesibilitate redusă, suport limitat - alergătorii trebuie fie conștienți și pregătiți pentru problemele medicale care pot să apară atât în antrenament cât și în timpul cursei.

Miercuri 10 aprilie 2019 de la ora 18:45 ne întâlnim așadar la The Office Cluj-Napoca cu doi invitați, kinetoterapeuți care lucrează cu sportivi și alergători în prevenirea și recuperarea după accidentări. Vom discuta de asemenea și despre analizele medicale pe care este recomandat sa le facem cu o lună înainte de competiție.

Invitati: Lucian Valea și Claudiu Man

Dacă doriți să le adresați întrebări în avans celor doi invitați, vă rugăm să completați formularul de mai jos.


Program:
18:45 -19:15 - Sosire și socializare
19:15 - Start Discuții
21:15 - Final Discuții
21:15 - 22:00 - Socializare


ÎNSCRIERI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Accesul este GRATUIT.

Evenimentul are loc la The Office, Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 ( corp C, sala de conferință B). Capacitatea sălii este de 80 de locuri, pentru a vă rezerva un loc vă rugăm să completați acest formular în care vă invităm să treceți în avans orice fel de întrebări pe care le aveți pentru invitați.

Nume *
Prenume *
Email *
Telefon
Ai o întrebare pentru unul din invitați?
Sunt de acord să primesc informări cu privire la acest seminar și evenimente conexe Asociației Clubul Sportiv Alpin Universitar *
Am luat la cunoștinta Politica de Confidențialitate: http://maratonapuseni.ro/politica-confidentialitate/ *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service