Masterclass Overheidsaansprakelijkheid
Hier schrijf je je in voor de Masterclass overheidsaansprakelijkheid van Michiel de Groote. Deze Masterclass vindt plaats op 27 november 2019 van 19.00-21.00 uur bij ons op kantoor aan de Amstel 228, 1017 AK Amsterdam.

Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. De Academy wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.
Email address *
Ik meld mij aan voor deze Masterclass. Mijn volledige naam is: *
Your answer
Je investering:
Michiel verzorgt deze Masterclass graag voor zijn mede netwerkleden en vraagt daarom een bescheiden bedrag van €50,- per deelnemer om de gemaakte kosten te dekken.


Alle prijzen zijn ex BTW en worden rechtstreeks door de docent gefactureerd.
Mijn factuurgegevens zijn (bedrijfsnaam en adres): *
Your answer
Annulering:
OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docent aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren.

Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem) €50,- in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse