BTB-WEBINAARI 29.09.2021 ILMOITTAUTUMINEN: De-Googled Android: /E/ OS sekä Bittium Tough Mobile OS
Järjestämme BlueTeamBuilders webinaarin keskiviikkona 29.09 klo. 17:00-19:00. Aiheena käsitellään vaihtoehtoisia, ilmaisia, tietoturvallisia sekä yksityisyyteen keskittyneitä Android-käyttöjärjestelmän versioita. Esitykset ovat suomeksi.

Android-mobiililaitteiden avoimuus mahdollistaa vaihtoehtoisten Android-käyttöjärjestelmien asentamisen määrättyihin Android-laitteisiin. Jos laitteesi tukee käyttöjärjestelmän vaihtamista, niin voit halutessasi vaihtaa Googlen tai matkapuhelinvalmistajan omasta Android-versiosta johonkin toiseen. Android-versioita on useita ja tässä webinaarissa käsittelemme erityisesti tietoturvaan ja yksityisyyteen keskittyneitä versioita ja niiden asentamista. Fokuksena on /E/ OS, jota pyritään myös demoamaan.

Vierasesiintyjänä on Juha Eskelin (Director, Cyber Security, Bittium Oyj) esittelemässä Suomalaisen Bittium Oyj yrityksen kehittämää tietoturvallista Bittium Tough Mobile OS:ää.

Tilaisuus on vapaamuotoinen, kaikille avoin ja mukaan kannattaa tulla erityisesti tietoturvallisista avoimen lähdekoodin (FOSS) järjestelmistä kiinnostuneet rakentelijat.

Halukkaille osallistujille postitetaan tilaisuuden jälkeen BlueTeamBuilders tarra, jolla voit ylpeästi kertoa olevasi tietoturvasta kiinnostunut BTB-nikkaroija! 💪🤓

Linkki webinaariin toimitetaan sähköpostitse myöhemmin. Ilmoittautuminen suljetaan keskiviikkona 29.09 klo. 12:00. Webinaari nauhoitetaan ja tallennetaan BTB:n web-sivuille ja YouTube kanavalle.

https://www.btb.blue/
ILMOITTAUTUMINEN: Linkki webinaariin toimitetaan sähköpostitse myöhemmin. Ilmoittaudun mukaan ja haluan webinaarin kokouslinkin sähköpostitse osoitteeseeni: *
VAPAAEHTOINEN: Haluan BlueTeamBuilders tarran toimitettavan postitse osoitteeseeni (kirjoita nimesi ja postiosoitteesi):
BlueTeamsBuilders webinaarin tietosuojaseloste
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy