Inscripció als Tallers de la Xarxa Digital

El Projecte Xarxa Digital és un projecte que pretén capacitar a la gent gran a utilitzar les tecnologies digitals bàsiques.

El objectiu general és ajudar a eliminar o reduir la bretxa digital, sobretot en el col·lectiu de les persones grans.

Els objectius específics seran ensenyar a utilitzar el telèfon mòbil, xarxes socials, navegació per internet, correu electrònic,  emplenar instàncies digitals, accés a organismes oficials: Salut, sol·licitar Cites Prèvies…, en definitiva, qualsevol necessitat formativa que tinguin a l’àmbit digital.

Es duran a terme classes personalitzades, individuals o grups, un dia per setmana a un local municipal que disposi d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Si estàs interessada o interessat en aprendre alguna de les aplicacions o tasques, posa’t en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari, escrivint un correu electrònic amb les teves dades a xarxadesolidaritat@gmail.com o trucant al telèfon 644 91 67 13.


El Proyecto Xarxa Digital es un proyecto que pretende capacitar a las personas mayores a utilizar las tecnologías digitales básicas.

El objetivo general es ayudar a eliminar o reducir la brecha digital, sobre todo en el colectivo de las personas mayores.

Los objetivos específicos serán enseñar a utilizar el teléfono móvil, redes sociales, navegación por internet, correo electrónico, cumplimentar instancias digitales, acceso a organismos oficiales: Salud, solicitar Citas Previas…, en definitiva, cualquier necesidad formativa que tengan en el ámbito digital.

Se llevarán a cabo clases personalizadas, individuales o grupos, un día por semana en un local municipal que disponga de acceso para personas con movilidad reducida.

Si estás interesada o interesado en aprender alguna de las aplicaciones o tareas, ponte en contacto con nosotros rellenando este formulario, escribiendo un correo electrónico con tus datos a  xarxadesolidaritat@gmail.com o llamando al teléfono 644 91 67 13.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
e-mail
*
Vull rebre informació de les vostres activitats
Quiero recibir información de vuestras actividades
*
Vull participar a:
Quiero participar en :
*
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy