Inscripció Servei d'Autocar, curs 2017-2018
Formulari d'inscripció al servei de transports d'autocar de les escoles públiques Tàber, Dolors Monserdà-Santa Pau i Costa i Llobera, per al curs 2017-2018.

Les modalitats del servei i el seu cost es poden consultar a la pàgina web de Tàber o a la normativa d'ús del servei.

IMPORTANT!!
Abans d’omplir el formulari d’inscripció cal que llegiu i accepteu la normativa d’ús del servei: http://www.taber.cat/wp-content/uploads/Normativa_TaberBusDMS_2016-2017.pdf

Recordeu que la inscripció al servei d'autocar implica el compromís per tot el curs escolar, Al tractar-se d’un servei anual, el cost total del servei es prorrateja pels 10 mesos del curs escolar (de setembre a juny, ambdós inclosos), per tant el cost mensual és invariable. Les famílies que realitzin la inscripció per començar al octubre, hauran d’abonar una mensualitat, així com totes aquelles famílies que vulguin donar-se de baixa el mes de Juny.

Enguany es dissenyaran les rutes de nou, sense tenir en compte les parades de l'any anterior. Al formulari us demanem dues adreces de referència, les quals es tindran en compte en el disseny de parades i rutes. Per determinar la localització de cada parada tindran preferència aquells usuaris de Servei Complet i després els de Mitja Ruta, recordeu que els usuaris del Servei Esporàdic Regular (1 o 2 viatges per setmana) depenen de la disponibilitat de places un cop considerats els usuaris de SC o MR. Aquest formulari no contempla la inscripció per als usuaris SER. Un cop confeccionades les rutes s'ofertaran les possibles vacants i parades per a usuaris SER.

S'intentarà, en la mesura del possible, que tots els usuaris tinguin una parada a una distància màxima de 10 minuts caminant (agafant de referència les indicacions de googlemaps). També s'intentarà tenir en compte les edats dels infants, tenint preferència els de menys edat.

Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari pots fer una anotació a l’apartat d’observacions o pots enviar un correu electrònic a l’adreça: transports.taber.dms@gmail.com

Les dades de pagament es sol·licitaran via empresa de transports a l’inici de curs. El cost de les diferents modalitats de servei està especificat a la normativa d’ús.

El termini d’inscripció finalitza el dia 30 de juny,

Un cop finalitzat el termini es dissenyaran les parades i rutes en funció de les adreces que s'hagin proporcionat. Posteriorment s'enviaran unes llistes provisionals amb parades assignades, s'acceptaran els canvis de parades que es sol·licitin un cop es coneguin les rutes.

Un cop dissenyades les rutes aquestes es validen presentant-les a la Guàrdia Urbana de Barcelona i no es poden modificar, excepte per causes de força major.

Email address
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms