PRIJAVA ZA MALE KUĆNE IZAZOVE
Od 24. maja počinje sa emitovanjem YouTube emisija “Kućna radionica - da nam klima štima” za decu uzrasta od 8 do 11 godina koja je nastala u saradnji WWF i KidHub-a.

Voditeljka emisije je mlada glumica i voditeljka Milica Janković koja će u pet kratkih zanimljivih epizoda za decu predstaviti klimatske promene kroz priču o prirodi, ljudima, hrani, otpadu i proizvodnji čiste energije.

Na kraju svake epizode, Milica će predstaviti “Mali kućni izazov” - kreativni zadatak koji poziva male gledateljke i gledatelje da ono što su naučili u svakoj epizodi sami isprobaju sa svojim ukućanima ili drugarima i da realizuju u formi crteža, stripa, kratkog videa ili tako što će napraviti svoje kreativno rešenje od reciklažnih materijala koje imaju kod kuće.

Da bi učestvovao u “Malom kućnom izazovu”, potrebno je da se prijaviš nakon čega će ti na tvoj mejl stići edukativni materijal i uputstvo za rad.

Gotova rešenja je potrebno da pošalješ najkasnije do 11. juna na mejl skola@kidhub.rs
Email address *
Ime i prezime roditelja?
Your answer
Kontakt mejl roditelja?
Your answer
Broj mobilnog telefona roditelja?
Your answer
Adresu na koju možemo da pošaljemo poklon pobedniku-ci?
Your answer
Ime i prezime deteta?
Your answer
Koliko godina ima Vaše dete?
Koju osnovnu školu pohađa Vaše dete?
Your answer
Da li ste saglasni da dečji radovi koje pošaljete (crteži, fotografije, video ili makete), ime, prezime i fotografija ili video Vašeg deteta mogu da budu objavljeni na veb sajtu i društvenim mrežama WWF i KidHub i korišćeni u svrhu promocije projekta "Da nam klima štima" koji WWF realizuje uz podršku Vlade Švedske.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy