Înregistrare „Voluntarii Sfintei Parascheva”
Această acțiune este gestionată de voluntarii asociațiilor de tineret ATOR și ASCOR Iași, coordonați de Sectorul de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

În contextul actual al epidemiei de coronavirus Arhiepiscopia Iașilor a lansat site-ul fiideajutor.ro. Acesta este o platformă prin care sunt create conexiuni între cei ce doresc să ofere o mână de ajutor și cei aflați în dificultate. Scopul este de a crea o comuniune activă între membrii societății și, în același timp, de a sluji comunitatea din care facem parte.

În calitate de voluntar, poți fi de ajutor persoanelor vulnerabile în contextul epidemiei de Coronavirus, din județele Iași, Neamț și Botoșani. Este vorba de persoane care se află deja în izolare la domiciliu, care nu au alte persoane de sprijin și care au nevoie de hrană, medicamente sau alte lucruri foarte necesare.

Dacă dorești să te implici ca voluntar, te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Pentru întrebări și neclarități îți stăm la dispoziție pe email: contact@fiideajutor.ro
Prenumele tău este: *
Numele tău este: *
Numărul tău de telefon mobil este: *
Adresa ta de email este: *
Data ta de naștere este: *
MM
/
DD
/
YYYY
Cum poți ajuta? (Alegeți una sau mai multe din variantele de mai jos) *
Required
Pot începe activitatea de voluntariat începând cu data de: *
MM
/
DD
/
YYYY
Pot aloca: *
Alte informații utile: *
Required
Aveți vreo sugestie sau întrebări pentru noi?
Prin completarea acestui formular: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy