Registratie speelpleinwerking Pietieterken 2020
Beste ouders, dit jaar maken we gebruik van google formulieren om de inschrijvingen zo vlot als mogelijk te laten verlopen. Dit document, genaamd “registratie speelpleinwerking Pietieterken 2020” is bedoeld om alle algemene informatie over u en uw kind te bundelen. Deze informatie wordt gebruikt om ouders te kunnen contacteren bij eventuele noodgevallen.

Bij het voltooien van onderstaand dossier zal je een bevestigingsbericht krijgen van de registratie. In dit bericht zal ook een nieuwe link te vinden zijn voor de weekinschrijvingen van de verschillende groepen: (mini’s, kleuters, jongsten, midden en oudsten). De bedoeling is dat je verder op de juist link (groep) drukt. Hier kun je je kinderen voor de komende week inschrijven. LET OP! Zoals eerder vermeld zijn er beperkte plaatsen per groep (bubbel van 50 personen). Als de link niet meer opent, wilt dit zeggen dat de groep vol zit en je dus te laat bent. Onze excuses hiervoor maar door de huidige maatregels kunnen wij met het speelplein geen extra kinderen aannemen.

Gelieve na deze stappen het weektarief (voor mini’s en kleuters €19 & voor jongsten, midden en oudsten 21€) te storten naar onze rekening BE05 0689 0696 4575.

Bedankt voor jullie medewerking.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy