Prijavnica na radionicu: Uloga vodiča za pustolovna putovanja u kreiranju jedinstvenih i neponovljivih doživljaja i iskustava turista, 17.11.2017., Split

Poštovani,

ljubazno Vas molimo da u nastavku izvršite prijavu za radionicu "Uloga vodiča za pustolovna putovanja u kreiranju jedinstvenih i neponovljivih doživljaja i iskustava turista" koja će se održati u petak, 17. studenog 2017., u Splitu, hotel Park (Hatzeov perivoj 3), s početkom u 9:00 sati

Predavač: Myles Farnbank (Velika Britanija) s preko 30 godina iskustva kao aktivni vodič, trener i konzultant specijaliziran programe pustolovnog turizma. Myles je član Upravnog odbora ATTA-e za standarde i stručno osposobljavanje vodiča pustolovnog turizma i jedan od autora njihovog priručnika za certificiranje vodiča te radne skupine Failte Ireland za obuku vodiča. Od 2016. je član žirija Wanderlusta za izbor najboljeg vodiča u svijetu.

Sudjelovanje je besplatno, a službeni jezik radionice je engleski, bez simultanog prevođenja.

Sudionici će steći uvid u trendove na globalnoj razini, stanje i potencijal ponude hrvatskog tržišta te steći nova teorijska i praktična znanja potrebna za razvoj novih i atraktivnih složenih turističkih proizvoda. Specifični dio odnosit će se na očekivanja klijenata te ulogu i značaj stručnog vođenja – vodiča – na pustolovnim putovanjima. Sudionici će saznati koje se specifičnosti odnose na profil vodiča za pustolovna putovanja, koje standarde i kriterije bi trebali ispunjavati, važnost edukacije vodiča za ovaj segment turizma u svrhu pružanja vrhunske usluge turistima, ispunjavanju njihovih očekivanja, kreiranju jedinstvenih doživljaja i iskustava turista, ljubitelja pustolovnih putovanja.

Rok za prijavu je do 10. studenog 2017. do 13:00 sati.

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih, HTZ zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste tvrtke odnosno organizacije ili institucije.

Naziv tvrtke: *
Your answer
Adresa tvrtke: *
Grad i ulica:
Your answer
Web stranica tvrtke *
Molim Vas upišite link
Your answer
Ime i prezime sudionika radionice *
Your answer
Poslovna funkcija sudionika radionice: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms