Request edit access
SCRISOARE DE INTENȚIE
Proiect: RECONNECT DIASPORA
Email address *
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi Obiectiv specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană Beneficiar: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „EURONEST" - A.D.I.E.
Prezentul proiect, implementat de A.D.I. Euronest în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Eastern Marketing Insights, îsi propune adoptarea unui ansamblu integrat de măsuri care să contribuie la stimularea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării a 30 de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din Regiunea de dezvoltare Nord-Est de către persoane aflate în Diaspora.
Untitled title
RECONNECT DIASPORA
Nume/Prenume *
Email *
Telefon *
Țara de rezidență în Diaspora *
Județul de domiciliu/reședință din țară
O scurtă descriere a domeniului în care se dorește deschiderea StartUp-ului și a ideii de afacere:
Care este statusul actual pe piața muncii?(angajat, inclusiv pe cont propriu; șomer; inactiv; altă categorie - specificați)
Pentru informații actualizate despre condițiile de eligibilitate, calendarul activităților, vă rugăm să urmăriți site-ul www.adieuronest.ro și pagina de FB https://www.facebook.com/Euronest.Romania/?ref=settings *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms