Sol·licitud d'informació Curs 2018-2019
Per conèixer i rebre informació de l’Escola Pia d’Olot realitzem VISITES INDIVIDUALITZADES en horari escolar per veure i observar l’escola mentre es duu a terme la tasca diària o bé per tenir una entrevista personalitzada amb la direcció de l’escola.
Nom i Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Voldrà concertar una visita personalitzada a l'escola?
En cas afirmatiu l'escola es posarà en contacte amb vostès per concretar el dia i l'hora.
Cursos d'interès *
Required
Observacions
Your answer
Recordeu que perquè les vostres dades quedin enregistrades correctament cal prémer el botó "Envia" que trobareu al final del formulari.

Escola Pia Olot li comunica que les dades que vostè ens lliura voluntàriament seran introduïdes a la Base de Dades General d’Administració d’Escola Pia Olot, registrada en el R.G.F.P. de la A.E.P.D. amb la denominació BDGAEPO, el responsable de la qual és la pròpia Escola, a fi d’atendre la seva sol·licitud i per informar-li de les nostres activitats. En tot cas i en qualsevol moment, vostè pot consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades dirigint-se a les nostres oficines situades la Plaça Clara número 9, d'Olot, on li facilitaran els impresos oficials oportuns i adequats a la seva pretensió.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ESCOLA PIA OLOT. Report Abuse - Terms of Service