Code Club radionica programiranja
Code Club radionica programiranja će se održati u sklopu manifestacije Robo.DU Day 2018 koja se održava u subotu 10. studenog 2018. na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00 do 14:00.
Voditelj radionice Tomo Sjekavica prvo će upoznati polaznike s Code Club projektom i Futurinim radionicama programiranja. Nakon toga će polaznici isprogramirati igricu.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informatički klub Futura
NAPOMENA: Prijavu mora ispuniti roditelj ili skrbnik!
Ime i prezime *
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
E-mail adresa roditelja/skrbnika *
Broj mobitela roditelja/skrbnika
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za prikupljanje i obradu osobnih podataka polaznika i roditelja/skrbnika
U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/2018)  dajem privolu Informatičkom klubu Futura i Zajednici Tehničke Kulture Grada Dubrovnika za prikupljanje, provjeru i obradu mojih osobnih podataka i osobnih podataka maloljetnika za Code Club radionicu programiranja. Osobni podaci (ime i prezime polaznika, ime i prezime, broj mobitela i adresa elektroničke pošte roditelja/skrbnika) neće biti javno objavljeni, niti davani trećim osobama koje nisu uključene u organizaciju Code Club radionice programiranja i manifestacije Robo.DU Day 2018. Također dajem dopuštenje da Informatički klub Futura koristi moje kontakt podatke radi slanja obavijesti putem elektroničke pošte. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni u Informatičkom klubu Futura sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. *
Required
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za fotografiranje i snimanje polaznika
Za vrijeme odvijanja aktivnosti u svrhu promocije tehničke kulture i izvještavanja fotografiramo i snimamo aktivnosti polaznika na radionicama, stoga postoji mogućnost da polaznici budu na slikama ili video zapisima koje koristimo za potrebe promidžbe i drugih promocijskih aktivnosti na mrežnim stranicama Informatičkog kluba Futura i Zajednice Tehničke kulture Grada Dubrovnika, službenih profilima Informatičkog kluba Futura i Zajednice Tehničke kulture Grada Dubrovnika na društvenim mrežama, medijima i službenim promidžbenim materijalima. Slažem se da  moje dijete fotografirate i  snimate za vrijeme radionica. *
Required
Prijavom na Code Club radionicu programiranja potvrđujem da su mi prilikom prikupljanja mojih osobnih podataka i osobnih podataka djeteta pružene informacije od strane Informatičkog kluba Futura, sukladno članku 13. Opće Uredbe o zaštiti podataka.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy