Φόρμα οργανωμένης συμμετοχής σχολείου στις UNIque Days
Η φόρμα είναι ενιαία για τη UNIque Day του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αλλά και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η φόρμα αφορά τη δέσμευση θέσεων για ενδιαφερόμενους μαθητές. Λόγω χωρικών περιορισμών, δεν είναι δυνατό να δεσμευτούν θέσεις για καθηγητές - γονείς και κηδεμόνες.

Όνομα Σχολείου
Your answer
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου
Your answer
Τηλέφωνο Υπευθύνου
Your answer
E-mail Υπευθύνου
Your answer
Αριθμός μαθητών που ενδιαφέρονται για την εκδήλωση
Your answer
Group προσέλευσης που προτιμάτε
Για τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τη UNIque Day του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρακαλείσθε όπως κατεβάσετε και συμπληρώσετε το αρχείο Excel που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://uniqueminds.gr/wp-content/uploads/2017/03/ntuaschool.xlsx Στη συνέχεια, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το συμπληρωμένο αρχείο Excel στο εξής e-mail: ntua@uniqueminds.gr . Μπορείτε να υποβάλετε ομαδική αίτηση αυστηρά μέχρι και για 80 μαθητές.
Για τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τη UNIque Day του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακαλείσθε όπως κατεβάσετε και συμπληρώσετε το αρχείο Excel που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://uniqueminds.gr/wp-content/uploads/2017/03/opaschool.xlsx Στη συνέχεια, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το συμπληρωμένο αρχείο Excel στο εξής e-mail: asoee@uniqueminds.gr . Μπορείτε να υποβάλετε ομαδική αίτηση αυστηρά μέχρι και για 80 μαθητές.
Η μεταφορά των μαθητών στο χώρο της διημερίδας θα γίνει:
Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του σχολείου, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει οι μαθητές να αποδεχτούν τους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://drive.google.com/open?id=0B4ZonS6yEGMjU0UzVjBwUTd5UnM
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms