Civil médiapartner pályázat (űrlap)
PÁLYÁZAT HELYI INTERNETES NAPILAPOK ÜZEMELTETÉSÉRE, ESZKÖZTÁMOGATÁSRA (LAPTOP, FÉNYKÉPEZŐGÉP)

A Lexum-Invest Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, nonprofit kft.-k) számára az országos online hírportál-hálózathoz történő médiapartnerségi csatlakozás tárgyában. Az együttműködést a Lexum-Invest Kft. egy sikeres európai uniós pályázata (Minden napra egy Európa - 2017CE106BAT102) keretében valósítja meg, így részben európai uniós finanszírozású.
Pályázatunkat az alábbi városokban működő internetes napilapok, partnerségben való működtetésére és ehhez kapcsolódó eszközfejlesztésre írtuk ki:
Budapest, Salgótarján, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Szolnok, Szeged, Baja, Kecskemét, Szekszárd, Mohács, Bonyhád, Komló, Kaposvár, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Esztergom, Veszprém, Pápa, Győr, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa (www.napilapcsoport.hu, pl. www.miskolcinapilap.hu).
Egy pályázó akár több városban működő internetes napilap partnerségi üzemeltetésére is pályázhat.

A pályázat során kiválasztott szervezetek az országos online hírportál-hálózat tartalomszolgáltatói partnereivé válnak, segítve a civil szervezet saját kommunikációs, marketing és adományszervezési tevékenységét is.
A nyertes pályázó kizárólagos tartalomszolgáltatói partnere lesz az országos online hírportál-hálózat adott, helyi városi lapjának.
Részletes pályázati leírás: http://spot24.hu/wp-content/uploads/2018/08/palyazat_napilapcsoport_civil_szervezetek2018.pdf

További információ:

Zámbori Bíró Tamás
szakmai vezető
mindennapraegyeuropa@gmail.com

Pályázó szervezet neve *
Your answer
Pályázó szervezet címe *
Your answer
Pályázó szervezet tevékenysége, célja *
Your answer
Pályázó szervezet weboldalának címe (ha van)
Your answer
Pályázó szervezet kapcsolattartójának neve, e-mail címe és telefonszáma *
Your answer
Pályázó szervezet néhány médiamegjelenésének bemutatása (ha van, linkkel)
Your answer
Kérjük, vázolja, milyen célból csatlakozna hozzánk! *
Your answer
Ezúton kijelentem, hogy a pályázat regisztrációs díját befizettem: *
Adatvédelmi nyilatkozat
A Lexum-Invest Kft. ezúton kijelenti, hogy az adatait csak és kizárólag a civil médiapartnerségi pályázat során használja fel, azokat semmilyen más módon nem adja tovább. A pályázat lezárultával pedig törli az adatbázisából.
Kijelentem, hogy a Lexum-Invest Kft. a fent megadott adataimat csak és kizárólag a civil médiapartnerségi pályázat során használhatja fel. E célból az adatkezeléshez hozzájárulok. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms