Heltids säljare - Salezure AB
Vill du arbeta med marknadsledande företag inom sina branscher? Vill du påverka din inkomst genom att bara prata? Vill du arbeta i ett team där du kan påverka vår och din framtid?

Om du svarat JA på dessa frågor, kan du bli del av vårt team!

Vi på Salezure är ett nytt och hungrigt företag och vi tror på att göra saker tillsammans för vårt team. Vi skrattar mycket och organiserar regelbundet olika After Works, aktiviteter, tävlingar, men framförallt bra löner för vår insats. Hos oss på Salezure kommer du att vara en del av vårt dedikerade säljteam och bevittna framgångarna som du saknat i livet!

Vi erbjuder dig:

1. En heltidsanställning men endast på 30 timmar / vecka. Arbetstiderna är måndag-torsdag 9:00-16:30 samt fredagar 9:00-14:00, var fjärde fredag samlas vi för festligheter, så det kan bli senare då.
2. Omfattande säljutbildning och produkt-/tjänsteutbildning för vår uppdragsgivares räkning.
3. Fast garantilön och rättvisa provisioner för att tjäna upp till 50.000 kr / månad. Självklart går det att tjäna mer, men det vore lögn att skriva det :).
4. Bra målgrupper och ett arbetsprojekt där du kan utveckla dig själv samtidigt som du tjänar pengar.


Vi ser fram emot att se att du vill lära dig nya saker och vara en del av vår växande verksamhet. Självklart har man fördel av erfarenhet för vårt team, men viktigaste är att du vill arbeta med oss.


Vi letar efter heltidsanställda och tjänsterna kommer att besättas så snart rätt personer hittas. Det som är viktigt för oss är inte vad du har gjort tidigare, men vad du är redo att göra i framtiden.
Hitta modet och skicka in ansökan, du har allt att vinna!

E-post *
Förnamn och efternamn *
Telefonnummer *
När vill du börja arbeta? *
MM
/
DD
/
YYYY
Vilken stad söker du arbete i? *
Uppgifterna används endast internt av Salezure AB i rekryteringssyft och sparas enligt GDPR och PUL.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of salezure.se. Report Abuse