UČI DALJE! - Radionica "Inovativne metode organizacije događaja"
Udruga Novi otok u partnerstvu s LAG-om 5 organizira dvodnevnu online radionicu 17. i 18. veljače 2021. godine na temu inovativnih metoda organizacije događaja. Radionica je namijenjena prvenstveno nezaposlenim mladim osobama s otoka Korčule zainteresiranim za rad u sektoru kulturnih i kreativnih industrija, a organizira se u sklopu provedbe projekta „Uči dalje!“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“

Radionicu će voditi Žarko Dragojević, stručnjak, organizator i glazbenik s bogatim iskustvom rada u kulturnim organizacijama od nezavisnog do institucionalnog sektora, trenutno zaposlen kao voditelj odnosa s javnošću i promocije Kazališta Marin Držić. Radionica će se nadovezati na prvi ciklus koji je održan u srpnju 2020. godine, gdje je bio naglasak na metodologiji organizacije događaja i praktičnim primjerima iz radnih situacija i olakotnih procesa koji mogu uštedjeti vrijeme, novac i resurse. Fokus ove dvodnevne radionice bit će na multimedijalnim aspektima približavanja sadržaja publici, kao i kreativnim i organizacijskim prilagodbama u organizaciji događaja u okolnostima rada u pandemijskim uvjetima. Također pozivamo zainteresirane djelatnike i dionike kulturnih i turističkih institucija i organizacija s otoka, da se uključe na radionicu kao potencijalni poslodavci ili partneri na manifestacijama i događanjima kojima bi se povećala kulturno-turistička ponuda otoka.

Uz voditelja radionice, tijekom oba dana na svakom će dijelu prezentacije biti pozvan po jedan gost - profesionalac iz struke i javnog života, koji će dati uvid u svoja dosadašnja iskustva, uspjehe, ali jednako tako i probleme s kojima se susreće u svom radu. Okupit će se dugogodišnji poznavatelji kulturne produkcije i raznih drugih događanja, koji djeluju u institucionalnom te nezavisnom sektoru RH. Sanin Karamehmedović iz banda Silente, tajnik županijske Zajednice tehničke kulture - Tomo Sjekavica, grafička dizajnerica i vlasnica Linear Studija - Nora Mojaš, Ivan Pecotić iz korčulanskog banda Sixes, voditeljica Plesnog studija Lazareti - Zrinka Japunčić, organizatorica Festivala Midsummer Scene Dubrovnik - Darija Mikulandra, predstavnica Platforme za Lazarete - Petra Marčinko i Alen Roki - član Klapa Kaše.

Primjeri koji će se navesti usko su povezani s organizacijom događaja na svim razinama. Pokrit će se teme koje variraju od kazališta, glazbe, pa sve do festivalskog dijela koji spaja sve navedeno, ali i uvodi u lokalnu zajednicu aspekte očuvanja materijalnog dobra, povijesti naših mjesta, autohtone gastronomije i sl.
Datum i vrijeme održavanja: 17. i 18. veljače 2021. (srijeda i četvrtak) od 16:00 do 19:00 sati putem Google Meet aplikacije
Ime i prezime *
Spol *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Grad/mjesto *
Status obrazovanja *
Required
Status zaposlenja *
Ako ste nezaposleni, jeste li trenutno prijavljeni u evidenciji nezaposlenih pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ)
Clear selection
Email *
Mobitel *
*Privola za korištenje osobnih podataka
Ispunjavanjem ovoga obrasca dajem svoj pristanak za obradu podataka isključivo u svrhu provođenja projekta „Uči dalje!“, te pristanak za korištenje fotografija/snimki zaslona po održanoj radionici u svrhu izvještavanja i promocije na internetskoj stranici i društvenim mrežama provoditelja projekta Udruge Novi otok i partnera na projektu LAG 5. Dobiveni podaci se čuvaju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka RH.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Informacijske i komunikacijske tehnologije - Orebić. Report Abuse