Aanmelden voor een BBWP-traject
In de afgelopen jaren zijn heel veel tools en advies instrumenten ontwikkeld om boeren te faciliteren in duurzaam bodem- en waterbeheer. Dit als invulling van het door LTO en collectieven geïnitieerde Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. Samen met boeren en onderzoekers is in 2020 een BodemBedrijfsWaterPlan ontwikkeld, het BBWP.

Het BBWP maakt maatwerk mogelijk door de juiste maatregelen te adviseren voor elk perceel in Nederland. Dit op basis van de laatste stand van zaken qua kennis rondom effectiviteit van maatregelen. Daarnaast faciliteert het BBWP het gesprek tussen boer en adviseur en helpt het allerlei DAW-projecten om ook concreet aan de slag te gaan met maatregelen.

In 2021 en 2022 worden er verschillende trajecten gestart in Nederland om zo samen met experts te zoeken naar maatwerkoplossingen die bijdragen aan de doelen van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. In veel situaties zijn LTO-Noord, LLTB of ZLTO de initiatiefnemer hiervan.

Heeft u interesse in deelname, of wilt u zelf een begeleid BBWP-traject opstarten in uw gebied, laat het ons dat weten. Zodra er per provincie meer dan 20 deelnemers zijn, kunt u als groep begeleiding krijgen bij de uitvoering.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Gerard Ros, gerard.ros@nmi-agro.nl

Het BBWP-team
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Wat is uw postcode? *
Waarom heeft u interesse in een pilot? *
Heeft u opmerkingen of tips voor de ontwikkelaars van BBWP?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy