3D nyomtatás az iskolákban kérdőív
Kedves Látogató!

Ez a kérdőív elsődlegesen azokhoz a pedagógusokhoz szól, akik már dolgoznak 3D nyomtatóval, és szívesen hozzájárulnának ahhoz, hogy felhasználási szokásaik megosztásával támpontot adjanak azoknak az intézményeknek, akiknek csak a jövőben lesz lehetősége egy ilyen eszköz beszerzésére. Azok, akik még nem rendelkeznek saját 3D nyomtatóval, az 'Általános adatok' megadásával tudnak feliratkozni az eredményeket összesítő tájékoztatónkra.

Eltelt 1,5 év mióta elindítottuk a '3DTech az Iskolákban' programot és az országban első magánvállalkozásként 11 iskolát felszereltünk 3D nyomtatóval, később a CraftUnique és a Leopoly csatlakozásával pedig újabb 10 iskola csatlakozott a csapathoz. Természetesen más intézmények is elkezdték az utóbbi években felfedezni maguknak a technológiát, amely hazai oktatási alkalmazása még így is frissnek mondható. Ez azzal is jár, hogy minden pedagógus, aki nyit a 3D nyomtatás nyújtotta lehetőségek felé, nagyon kreatív és kiváncsi kell legyen. Egyelőre ugyanis a legfőbb forrása és jó barátja mindössze a saját leleményessége, a Google, a hasonszőrű tanártársak és bízunk benne, hogy az olyan csoportok is, mint a 3DTech az Iskolákban Facebook csoport. Mi azóta is igyekszünk követni, érdeklődni, hogyan fejlődik a 3D nyomtatók iskolai alkalmazása. Ezzel a kérdőívvel is ezt a kiváncsiságot szeretnénk kielégíteni, valamint az adatokat később közzé téve a felhasználóknak, vagy épp az új belépőknek is támpontot adni a kialakuló félben lévő gyakorlatokról.

Szeretnénk kiemelni, hogy az intézménynév, név és e-mail cím megadása nem kötelező, azonban az utóbbi nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az eredmények összesítését később el tudjuk küldeni.

Előre is nagyon köszönjük minden kedves pedagógusnak, aki rászánja az időt és kitölti ezt a mindössze 17 kérdésből álló kérdőívet!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of freedee printing ltd. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms