Grup per compartir informació sobre els nous Parcs Eòlics a la Segarra
Ompliu aquest qüestionari per entrar a formar part d'un grup que compartirà informació sobre l'evolució dels projectes per a crear noves concentracions d'aerogeneradors a la Segarra i temàtiques relacionades.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
E-mail *
Telèfon *
Població *
Comarca *
Indiqueu el sector d'activitat: *
Si heu marcat l'opció "Altres" indiqueu seguidament el vostre sector d'activitat
Vull rebre informació sobre l'evolució dels projectes de Parcs Eòlics i Fotovoltaics a la Segarra i sobre qüestions relacionades amb les energies renovables
Autoritzo a emprar les dades que he introduït en aquest formulari amb la finalitat de rebre informació sobre l'evolució dels projectes de Parcs Eòlics a la Segarra i qüestions relacionades
Comentaris o suggeriments
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
RESPONSABLE: Associació Cultural Fòrum l’Espitllera, amb domicili al c. del Forn, 2, 25211, Florejacs (Torrefeta i Florejacs), inscrita al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 42775 i el NIF G25713447.

FINALITAT: Participar a les trobades virtuals informatives que organitzi Fòrum L’Espitllera. Si participa en directe en les trobades, en activar la seva càmera i micròfon s’entén que està autoritzant l’entitat a enregistrar la seva imatge i fer-ne la difusió posterior que consideri convenient (web, xarxes socials, blogs, YouTube o similars).
LEGITIMACIÓ: Participació voluntària a la trobada i, consentiment en l'ús de la seva imatge en activar la càmera i el micròfon.
CESSIONS: No està prevista cap cessió de les seves dades, excepte la publicació d'imatges i les que es puguin derivar d'una obligació legal.
CONSERVACIÓ: Fins a la vigència dels efectes derivats de les Taules Rodones i durant els terminis exigits per llei per a atendre eventuals responsabilitats.
DRETS: Pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se a l’entitat responsable en aquesta adreça: info@micropobles.cat

IMPORTANT: L'informem que la seva imatge i veu poden ser captades durant la trobada (si activa la càmera i/o el micròfon) per a la seva publicació a la nostra web, xarxes o altres canals de comunicació amb finalitat similar. Entenem que si activa la càmera i/o el micròfon està donant consentiment per a l'ús de la seva imatge i veu per a les finalitats indicades.  

Conformitat amb la Política de Protecció de Dades de Caràcter personal  i de la imatge *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy