PÅMELDING: DJ-WORKSHOP m. OLAV EGGESTØL høst/vinter 2022
Oppdatering 28.08.22: det er nå ingen ledige plasser igjen!

Obs: etter at workshopen gikk fra å koste penger til å være gratis merker vi at enkelte ikke tar det like seriøst. Sånn skal vi ikke ha det fremover. Om du nå melder deg på, vær helt sikker på at du kan alle datoene som står oppført for gjengen din. Denne workshopen er populær, og vi har vanligvis flere på venteliste. Vi vil at de som er mest giret skal få slippe til. Om du bare er halvveis interessert så tenk deg gjerne om før du melder deg på. 

Vi legger deg til i en Messenger-samtale der vi sender deg informasjon om opplegget. Svar eller reager på meldingene så vi vet at du har fått det med deg. Det koster oss en del å kjøpe inn dj-utstyr, leie inn instruktører og promotere workshopen, vennligst respekter dette med å være punktlig. Og meld deg kun på om du virkelig er interessert i å lære om dj'ing. 

Kun 5 plasser i hver gjeng / Pris: gratis / Vi bekrefter påmelding på SMS etter du har sendt inn skjemaet / Du kan kun melde deg på én gjeng, og påmelding er bindende.

Alder: 13-26 år (er du litt yngre eller eldre går det helt fint) /  Studio Jungelen: Kong Christian Frederiks plass 6 / Spørsmål? Send oss en DM på Insta (@jungbrgn) eller mail til simon@jungelenung.no
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn *
Alder *
Tlf.nr *
Hvordan hørte du om workshopen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy