Vreau să dau la FACULTATE?!
Salutare.
Ne bucurăm că vrei să fii alături de noi în cea mai mare platformă de mentorat și consiliere în carieră.
www.bunincariera.ro

In fiecare lună, alegem o meserie și o întoarcem pe toate părțile, ca să ne dăm seama dacă ASTA e cea care ți s-ar potrivi.

Acum ne adaptam ca doar incepe facultatea în curând și dezbatem - e ok sa facem facultate în 2021?
Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

Am căutat cei mai tari speakeri pentru tine:

Cristi Drăgan este student la o universitate americană care te plimbă prin șapte țări
Statele Unite ale Americii, în anul întâi, Coreea de Sud și India, în anul doi, Germania și Argentina, în anul trei, Marea Britanie și China, în ultimul an.
Cât costă să studiezi în afară? Ce găsește acolo și nu în România? Se mai întoarce în țară? De ce îi e dor aici? Ce vrea să aducă înapoi acasă?
https://www.instagram.com/cristidragan_/

Când zici Fire zici foc. Când zici F A I Ă R, zici meme-uri, YouTube, Twitch și conținut documentat despre muuulte domenii. Muncește de la 19 ani în publicitate, dar a zis să încerce o facultate. Ba chiar și de o doua, că suna bine și Dreptul. Cât mai contează azi diploma sau numărul de facultăți - ne zice Miercuri de la 19:00.
https://www.youtube.com/c/SilviuFaiar

Paul Oargă știa din liceu destul de bine că o să dea la medicină. În timpul facultății a găsit timp să și învețe în plus pentru examenul de voluntariat la SMURD și chiar să pună umărul la crearea proiectului Academia de Prim Ajutor.
Chiar dacă pare mai simplu atunci când știi din prima ce vrei să faci și o și nimerești cu facultatea... Oare au fost momente în care a vrut să renunțe? Să se apuce de altceva?
https://www.youtube.com/c/DrPaulOarga/


Invitatul supriza poate fi... o fată? ca să echilibrăm balanța? Sau... un invitat care încă nu ne-a confirmat dacă poate sau nu? Sau e un invitat colectiv, căci avem mulți ambasadori deja la facultăți diverse care vă pot răspunde la întrebări? Veți afla ... în curând.

_____________

Evenimentul face parte din seria lunară #bunincariera prin care te ajutăm să-ți dai seama ce meserie să-ți alegi.
Gratuit pentru 16-26 ani.

Ne vedem miercueri, 15 septemrbie, la 19:00!
Găsești linkul de zoom la terminarea înscrierii aici, și o să-l primești și pe mail.
Până atunci, intră și fă un cont pe www.bunincariera.ro .

______________________
Evenimentul este dedicat persoanelor 16-26 ani.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Cum te cheamă?
La ce telefon te găsim? *
Pe ce email putem sa-ti trimitem linkul de zoom pentru eveniment? *
De unde ai aflat de noi? *
Ai vreo intrebare? (Despre facultate in general, sau pentru vreun invitat anume)
Sunt de acord ca Asociatia The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le furnizez in mod direct sau rezulta din interactiunea pe care o am cu ATSI sau prin intermediul programelor ATSI in scopul asigurarii participarii dvs., derularii acelor activitati/programe si comunicarii. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea la activitatile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de catre ATSI sau drepturile de care beneficiati potrivit legii, va incurajam sa cititi Politica noastra de confidentialitate - disponibila aici. https://asociatiasocialincubator.org/politica-gdpr/ *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociația The Social Incubator. Report Abuse