Inscriere pentru burse de participare la concursul Coolest Projects Romania 2020
Pentru ca ne dorim ca la acest concurs sa poata participa toti copiii care isi doresc si care realizeaza un proiect pentru competitie, vom acorda burse de participare, in limita unui buget alocat si tinand cont de nevoile fiecaruia.
Ne rezervam dreptul de a analiza cererile dvs si de a acorda burse celor care au cea mai mare nevoie. Vom tine cont de distanta, de numarul de participanti si de informatiile pe care dvs ni le oferiti despre posibilitatea copiilor si a mentorilor de a participa la acest eveniment.

Stim ca tot ceea ce fac mentori si chamionii in cadrul unui dojo este voluntariat si nimic nu s-ar putea realiza fara dorinta lor de implicare si fara timpul si cunostintele pe care le pun gratuit la dispozitia copiilor. Ne-am dori sa putem sustine deplasarea si costurile pentru acest eveniment pentru toti participantii.
Din pacate, bugetul alocat acestor burse de participare nu este foarte mare. Va rugam sa completati nevoile dumneavoastra si numarul de mentori si copii care nu pot participa fara a primi aceste burse.
Va multumim pentru intelegere!

Vom anunta la începutul lui februarie 2020, prin email, championii care vor primi burse pentru dojo-urile lor astfel incat cei carora nu va vom putea oferi bursa de participare sa aveti timp sa accesati alte sponsorizari pentru participarea la eveniment.
Denumire dojo *
Judet *
Localitate *
Nume champion *
Email champion *
Telefon champion *
Numar proiecte inscrise
Numar mentori care vor participa la eveniment
Numar copii care vor participa la eveniment
Numar copii care pot participa la eveniment doar cu ajutorul unei burse
Numar mentori care pot participa la eveniment doar cu ajutorul unei burse
Suma totala de care au nevoie mentorii si copiii sa participe la eveniment
Solicitati bursa pentru:
Dojo-ul are o forma juridica prin care sa poata fi oferita bursa (nu este un criteriu in oferirea burselor)
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ASOCIATIA CODER DOJO BUCURESTI. Report Abuse