Behoeftenonderzoek Hersenstichting
In november is de Hersenstichting gestart met een behoeftenonderzoek bij mensen met een hersenaandoening en hun naasten. Welke klachten en gevolgen hebben de grootste impact op het dagelijks leven als naasten van mensen met een hersenaandoening? En hoe verhouden deze klachten en gevolgen zich tot kansrijke (wetenschappelijke) ontwikkelingen? De opbrengsten uit het onderzoek bieden de Hersenstichting concrete inzichten voor toekomstige projecten. Het behoeftenonderzoek wordt, in opdracht van de Hersenstichting, uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam.

Ben u naaste van iemand met een cerebrovasculaire aandoening, dementie, Parkinson(-isme), bewegingsstoornis (zoals ataxie, cerebral palsy of Huntington)demyelinisatie (zoals MS of het ziekte van Bogaert), hersentumor of neuro-endocriene/hypofyse aandoening?

(Inloggen via google is niet verplicht, u kunt dat berichtje hieronder van google negeren)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Door op 'ja' te klikken, geef ik aan dat ik bovenstaande informatie heb begrepen en dat ik akkoord ga dat mijn informatie enkel (en geanonimiseerd) gebruikt wordt voor onderzoeksdoeleinden (bijvoorbeeld voor academische artikelen). *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vrije Universiteit. Report Abuse