Înscriere Voluntari Cindrel InAlergare 2016
Salut!
Ne bucurăm că dorești să faci parte din echipa SuperVoluntarilor Cindrel ÎnAlergare! Ne vei fi alături la organizarea celei de-a 5-a ediții a Competiției montane Cindrel ÎnAlergare din 30 iulie 2016.

Pentru a afla mai multe despre această competiție te invităm să accesezi pagina oficială http://www.inalergare.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Inalergare?fref=ts.

Organizatorii vor lua legătura cu voluntarii pentru a li se prezenta programul și a stabili de comun acord responsabilitățile. Vă rugăm să vă treceți corect adresa de e-mail și numărul de telefon, și de asemenea să vă verificați adresa de e-mail periodic.

Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a ne (re)cunoaște un pic mai bine până cel târziu vineri, 15 iulie 2016.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa vino [@] inalergare.ro
* Required

Prenume*
Your answer
Nume*
Your answer
Data nașterii*
MM
/
DD
/
YYYY
Sex*
Telefon*
Your answer
E-mail*
Your answer
Mărime tricou*
Pot veni*
În ce perioadă ești disponibil(ă) să ne ajuți
Pot ajuta la*
Nici una din edițiile organizate până acum nu a fost posibilă fără ajutorul, timpul și entuziasmul echipei de voluntari! Și anul acesta avem nevoie de voi pentru o multitudine de activități; spune-ne cu ce ai putea și cu ce ți-ar plăcea să ne ajuți. În funcție de nevoile organizatorice și logistice, vom încerca să ținem cont de dorințele tale.
Acordul Părinților/Tutorilor *
Dacă nu ai 18 ani împliniți, până la data de 29 iulie 2016, vei avea nevoie de acordul scris al unuia din părinții /tutorilor tăi pentru a participa ca voluntar la organizarea competiției Cindrel ÎnAlergare. Organizatorii iți vor pune la dispoziție formularul care trebuie semnat.
Alte mențiuni
Ai întrebări sau ceva de adăugat?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms