Request edit access
Postanite promoteri svog grada!!!
Ukoliko ste ponosni na svoj grad i želite da budete deo manifestacija koji se u njemu održavaju, prijavite se za jedinstvenu obuku i postanite "Mladi promoteri" (budući Greeter)!

Ko su "Mladi promoteri"i?
To su pozitivne, nasmejane, fleksibilne, predusretljive i komunikativne osobe različitih profila koji su spremni da predstave gradske prostore iz drugačijeg ugla i na jedinstven način. Nekoliko sati u toku dana budite domaćini zbog kojih će posetioci Šabac zavoleti još više. To su volonteri koji za svoje usluge ne očekuju novac nego osmeh na vašem licu i prijatelji koji će vam olakšati boravak u gradu i učiniti ga još prijatnijim. Griteri su osobe koje toliko vole svoj grad da ga besplatno pokazuju posetiocima. Ne kao vodiči, nego kao novostečeni prijatelji! Griteri će pokazati posebna mesta koja znače nešto u njihovim životima. Oni će takodje posetiocima pokazati mesta koja oni budu tražili, poput parkova, prodavnica, arhitekture ili manje poznate delove grada.

Rok za prijavu je do 31. marta a obuka počinje već 1. aprila o čemu ćemo vas obavestiti sms-om na broj koji ostavite prilikom popunjavanja formulara. Programom je obuhvaćeno 10 radionica od početka aprila do kraja maja koje će se odražavati isključivo vikendom, po par sati. Na kraju obuke dobija se sertifikat "mladih promotera 015" što je ujedno prvi korak ka uspostavljanju Greeter mreže u našem gradu.

Uslovi:
14 - 19 godina
Poznavanje engleskog jezika

Ime i prezime *
Broj telefona *
Email *
Škola i razred *
Napišite nešto o sebi i svojim interesovanjima :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms