Oogsten @ Aan de Breede Beek
Hoi! Wat leuk dat je misschien deel wilt zijn van de oogst van 2021! We hebben deze form gemaakt om te kunnen zien hoeveel mensen welke dag willen komen. Afmelden kan via een mail naar breedebeek@gmail.com.
Belangrijk om te weten:

1. Het is altijd mogelijk dat bijvoorbeeld door heel slecht weer of doordat de oogst toch iets eerder klaar is, er een oogstdag of -dagdeel niet doorgaat of wordt verplaatst. Deze updates worden altijd gedeeld in de mailinglijst. En ook via de groeps whatsapp. Het is dus fijn als je je email en/of telefoon achterlaat, dan sta je niet voor een lege wijngaard!

2. Elke oogstdag staat er een lekkere lunch klaar met Breede Beekse wijnen. Neem vooral je laarzen bij regen en eventueel werkhandschoenen mee als je dat lekker vind werken. We beginnen altijd om 9 uur, en eindigen wanneer het klaar is. Het is natuurlijk niet erg als je iets eerder of later aansluit / weggaat.

3. Oogsten bestaat uit het afknippen van de druiven. Hiernaast sorteren we de druiven ook nog voordat ze de pers ingaan. Wie weet vind je het leuk om daar ook bij te helpen, dat zien we op de dagen zelf.

Alvast bedankt voor je aanmelding, we kijken uit naar je komst!! Op een mooie oogst :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mijn naam is:
Mijn emailadres is: *
Wil je in de oogst WhatsApp groep, waar foto's en updates worden geplaatst? Zo ja: zet hieronder je telefoonnummer neer.
Ik kom helpen oogsten op zaterdag 24 oktober
Ik kom helpen oogsten op zondag 25 oktober
Voeg mij ook toe aan de nieuwsbrief met updates over de wijngaard:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy