Hälsoenkät - Leonberger
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Institute of genetics, University of Bern och Canine genetics lab, University of Minnesota
http://www.genetics.unibe.ch/                       z.umn.edu/caninegenetics
Genom att fylla i detta hälsoformulär hjälper du genetiska studier på hälsan hos Leonberger ras som äger rum vid Universitet i Bern i samarbete med Universitet i Minnesota, Uppsala Universitet, Utrecht Universitet och Broad Institute.

Vänligen observera att hälsoinformationen samlas in i forskningssyfte. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt av forskare inom våra forskargrupper samt våra vetenskapliga samarbetspartners.

Det är mycket viktigt för framgången för hälsostudier Leonberger i laryngeal förlamning, polyneuropati, skelettcancer, och blodkärlstumör, att vi har fullständig och korrekt information om alla hundar.
En hund är bara så gammal som sin sista hälsa uppdatering för oss.
Vänligen fylla i detta frågeformulär även om din hund tyvärr inte längre lever, så att vi har en livstid sjukdomshistoria.

Vi viktigast letar efter uppdateringar på hundar som har DNA i vårt laboratorium (eller kan förse oss med ett prov) med dessa kriterier:

-> Diagnosen eller dött av: laryngeal förlamning, polyneuropati (LPN), leukoencephalomyelopathy (LEMP), skelettcancer (osteosarkom), eller blodkärlstumör (hemangiosarkom).

-> Hundar som levde till 8 år eller äldre och hade INTE dessa villkor.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy