[Пријава] Промотер на Social Day
Активно граѓанство, солидарност, волонтирање, кариерен развој, општествена одговорност, младински фонд, поддршка, соработка, одржливост.

Ако се пронаоѓаш во горенаведените зборови, тогаш ова е повикот за тебе.

Преку станување на промотер за Social Day ти ќе имаш можност да бидеш дел од тим на 20 млади активисти кои што промовираат солидарност и активизам помеѓу нивните врсници. Ќе поминеш едномесечен процес на обука каде што ќе ги развиеш твоите комуникациски и презентациски вештини, а воедно и ќе се гради твојот активистички и волонтерски дух.

Целиот процес ќе започне во месец мај, а ќе трае до крајот на 2021 година. За дополнителни информации прочитај го повикот на youthcan.org.mk

Повикот е отворен до 30.04.2021 година (23:59ч)

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy