iXweek - Formular de aplicație
iXperiment este primul accelerator de start-up-uri adresat liceenilor din România. În fiecare an, programul este organizat pe parcursul a patru luni în cadrul cărora tinerii antreprenori își lansează propriile afaceri, lucrând cu antreprenori de top de la nivel național sau internațional și trecând prin toate etapele lansării unui start-up: Ideate – Innovate – Initiate – Iterate.

Începând din acest an școlar, vom organiza atât acceleratorul de startup-uri, dar și alte mini-programe de antreprenoriat prin care tinerii vor putea lucra cu un număr mai mare de antreprenori și specialiști, experimentând o gamă variată de activități, în multiple domenii (antreprenoriat, tehnologie, inovație).

Așadar, suntem încântați să vă prezentăm primul mini-program al acestui an: iXweek.

iXweek este o super-intensă si distractiva săptămână a antreprenoriatului. În cadrul evenimentului, cei mai creativi liceeni vor avea oportunitatea să lucreze împreună cu antreprenori de succes de la nivel național, pentru a învăța bazele antreprenoriatului în cadrul unor workshop-uri zilnice (1-4 noiembrie), ca mai apoi în weekend (5-6 noiembrie) să experimenteze, implementând și testând propriile idei de afaceri care vor fi prezentate in fata unui juriu de spcialisti (antreprenori, investitori).

Deadline-ul aplicației este miercuri, 26 octombrie 2016, ora 23:59.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/theixperiment
Nume și prenume *
În ce clasă ești? *
Participanții iXweek trebuie să fie elevi de liceu.
Required
Școala de proveniență *
Număr de telefon *
Adresă de e-mail *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy