Us volem conèixer!
Des de DocsBarcelona i Moving Docs estem treballant per a conèixer al nostre públic, i per això, t'agrairíem que responguessis a aquesta enquesta.
Sobre MovingDocs
Moving Docs és una iniciativa paneuropea que, a través dels seus socis, té la missió de fer arribar potents documentals europeus a les sales, ja siguin grans o petites. Pel·lícules que d'una altra manera difícilment es veurien. Estem en més de 20 països i amb la nostra selecció de documentals volem travessar fronteres i arribar a nous públics de tota Europa.

Per a més informació, pots visitar la web https://www.movingdocs.org/
Sobre DocsBarcelona
DocsBarcelona és un projecte 360º entorn al cinema documental, amb més de 20 anys de trajectòria i que a través dels seus projectes d'exhibició (Festival DocsBarcelona i xarxa DocsBarcelona del Mes) mobilitza anualment entorn a 130.000 espectadors a Espanya; i a 500 professionals de tot el món, a través dels seus programes de formació (DocsBarcelona School) i activitats professionals i mercat de projectes (DocsBarcelona Industry).

Visita la nostra web per a obtenir més informació: http://www.docsbarcelona.com
Sobre l'enquesta
Aquesta enquesta té com a objectiu ajudar-nos a comprendre millor al públic del cinema documental a Europa. Ens interessa saber per què el públic tria veure documentals i com impacta l'experiència de veure documentals en els espectadors.

L'enquesta no hauria d'ocupar-te més de 5 minuts o 10 minuts si selecciones l'opció de veure trailers de tres pel·lícules i respons a algunes preguntes sobre aquests trailers. Pots retirar-te de l'enquesta en qualsevol moment.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy