Uneix-te a Som Mar. Junts cuidem el mar.
L'Associació Som Mar és una organització sense ànim de lucre i el seu finançament prové principalment de les quotes dels seus socis i sòcies.

A Som Mar aspirem a recuperar la relació pregona amb la natura i restablir una relació d'estima, amor i respecte amb la mar i les aigües del món, desenvolupant una nova "consciència marina".
El mar Mediterrani és un ésser viu i un espai natural sagrat, molt malmès, i alhora essencial per a la nostra salut integral. Per això un dels nostres principals objectius és la protecció i recuperació d'un estat òptim de salut del nostre Mediterrani i el nostre litoral.

Quant et fas soci de Som Mar, amb la teva quota anual de 25€ no només ajudes el mar i ens ajudes a emprendre accions i generar canvis, a més podràs accedir a les activitats gratuïtes al mar que organitzem de tant en tant i trobaràs anunciades al web. Si no només vols participar econòmicament sinó també activament, a Som Mar falten mans, digue'ns en quin grup de treball estàs interessat/da. El canvi el fem entre tots i entre tots creem una nova consciència marina.

l si ets un mecenes buscant una bona causa marina on aportar diners, també hem pensat en tu i estarem encantats de rebre la teva proposta a mar@sommar.cat
FORMULARI NOU SOCI
Nom i cognoms *
Adreça *
Població *
Codi postal *
Telèfon *
Correu electrònic *
DNI *
Dades bancàries per la domiciliació de la quota de soci (IBAN) *
Quin vincle tens amb el mar, volem saber de tu *
T'agradaria participar en algun d'aquests grups de treball? *
Required
En omplir i enviar aquest formulari doneu permís a Som Mar, Associació de salut integral al mar i xarxa de custodis de la Mediterrània, per a domiciliar al vostre compte bancari els rebuts de la quota anual de soci/sòcia.
D'acord amb la LOPD i la LPSSICE, us informem que les vostres dades personals seran utilitzades només per l'enviament d'informació de l'associació Som Mar i que en cap cas seran objecte de venta o comunicació a cap entitat o organització, garantint, d'acord amb la legislació vigent, la més absoluta privacitat de les mateixes.
Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment. En cas que vulgueu donar-vos de baixa de l'associació ho podeu fer en qualsevol moment.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy