Inscripció a la Jornada SOC AUTOR MANRESA
Les dades d'aquest formulari són de caràcter privat i no es fan públiques sota cap circumstància. L' adreça d'email s'utilitzarà per a confirmar la teva inscripció i per a enviar-te la informació de la jornada. El telèfon mòbil només s'utilitzarà per si t'hem d'avisar d'algun canvi o modificació de darrera hora.
Email address
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Telèfon Mòbil
Your answer
Població
Your answer
Dubtes i temes concrets a tractar
A la darrera sessió de la jornada dedicarem un temps a tractar casos concrets que ens proposeu els assistents: ens podeu escriure un dubte, una situació viscuda, un exemple que conegueu o qualsevol tema que us interessi que es posi en coneixement dels ponents per tal que es pugui tractar.
Tens algun tema que vols que tractem en especial a la darrera sessió ?
Your answer
Dinar Col·lectiu
Hi ha la opció d'apuntar-se al dinar col·lectiu al qual hi participaran els talleristes i els inscrits a les jornades. La voluntat del dinar és aprofitar per compartir experiències en un entorn distès. Aquest dinar té un preu de 12€.
Vols apuntar-te al dinar?
Preus i pagament
El preu de les jornades és de 10€.
Preu especial per a socis de SGAE: 5€

Omple les dades següents i et farem arribar per correu electrònic un enllaç de pagament en funció de les opcions que hagis triat (socis, dinar, etc...)

Ets soci de Sgae?
Tens un codi promocional d'alguna entitat col·laboradora? Escriu-lo aquí
Your answer
Altres qüestions
Quina és la teva experiència en el món de l'autoria? (Si tens o no obra pròpia publicada, si tens o no contracte discogràfic, quant fa que t'hi dediques, quin tipus d'obra crees, quin estil?, etc.)
Your answer
Com has conegut les jornades?
Vols rebre informació d'activitats similars?
Autoritzo a La Xarxa de Cases de la Música a fer ús dels meus drets d’imatge dins l’activitat SOC AUTOR, per a què els utilitzi en l’àmbit propi de les seves finalitats de comunicació, en suports gràfics, audiovisuals i internet.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms