2018 Inschrijfformulier EJW
Hieronder kan je je inschrijven voor het EersteJaarsWeekend 2018, dit spektakel zal plaatsvinden van 21 t/m 23 september!

Deelnemen kost 37,50 euro. Daarnaast betaal je op eigen kosten de heenreis (voor de meesten gratis op vrijdagmiddag!) en drankjes aan de bar, verder regelen wij alles voor je! Als je toch niet meer mee wilt, geef dit dan zo snel mogelijk door aan koest.uva@gmail.com. Tot 1 week voor het weekend (donderdag 13 september) kan je je kosteloos uitschrijven en krijg je je geld terug, hierna zul je gewoon moeten betalen.

Om mee te gaan moet je een eerstejaarsstudent zijn en ook ingeschreven staan bij de NSA (Natuur- en Wiskunde) of het ACD (Scheikunde). Natuur- en Wiskundigen kunnen zich via deze link aanmelden: https://nsaweb.nl/over-de-nsa/aanmelden-nsa/. Inschrijven voor het ACD voor scheikundestudenten kan met de brief die deze vakantie aan je is gestuurd, of anders via: http://www.acdweb.nl/lid-worden/

Betalen kan door de kosten voor EJW over te maken naar:
NL65 INGB 0006 0650 36 tnv NSA ovv EJW + [je naam].

Door uw inschrijving te voltooien, geeft u de Kommissie Opvang Eerstejaars toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken. Op aanvraag zullen deze alleen verstrekt worden tot de Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam en/of het Academisch Chemisch Dispuut. Na afloop van het eerstejaarsweekend zullen uw persoonsgegevens worden verwijderd, zodra de commissie deze niet meer nodig acht.
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u informatie over het eerstejaarsweekend toe te sturen.
Uw medische informatie wordt gebruikt om rekening te kunnen houden met voedselallergieën tijdens het eerstejaarsweekend.
De foto’s op het eerstejaarsweekend zullen worden geplaatst op de website van de Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam en het Academisch Chemisch Dispuut. Alleen leden van deze verenigingen met een account hebben toegang tot deze foto’s. Mocht u hier problemen mee hebben en wenst u de foto’s verwijderd te hebben, kan u een e-mail sturen naar bestuur@nsaweb.nl en mailacd@gmail.com om de foto’s te laten verwijderen.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Studentnummer *
Your answer
Email *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Noodnummer *
Nummer dat wij kunnen bellen in geval van nood
Your answer
Ben je vegetariër, heb je bepaalde allergieën/medicatie of iets anders waarmee we rekening moeten houden?
Your answer
Welke studie(s) doe je? *
Geef als je Beta-Gamma student bent ook je major aan!
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms