Gratuit 2020! EVALUARE PSIHOLOGICĂ A COPIILOR DE VÂRSTĂ ȘCOLARĂ (înscriere online)
Cabinetul nostru vă oferă servicii de evaluare psihologică pentru copiii de vârstă școlară cu/fără diabet zaharat din perspectivă cognitivă, emoțională, adaptativă și comportamentală. Totodată, oferim servicii de intervenție terapeutică pentru ameliorarea, îmbunătățirea sau dezvoltarea abilităților, comportamentelor copilului dvs. Se are în vedere nivelul real de dezvoltare în raport cu cerințele școlare. Se eliberează un raport de evaluare cu concluzii și recomandări de intervenție.

Evaluarea se realizează în cadrul cabinetului cu teste științifice adaptate copiilor, cele mai performante din domeniu și aprobate de Colegiul Psihologilor din România și este deosebit de interactivă, plăcută și stimulativă pentru copii.

Acesta este un program gratuit destinat copiilor de vârstă școlară și se realizează în perioada 01.01.2020 - 15.09.2020. Locurile sunt limitate! Coordonator program: drd. psiholog/psihoterapeut adlerian Corina Cucui.

Este necesar să completați aceast formular de înscriere, iar în cel mai scurt timp posibil veți fi contactat pentru programare. Detalii pe: www.psyconsultancy.ro sau la numărul de telefon: 0728 415 423

Vă așteptăm cu drag!
PSY CONSULTANCY - Cabinet Individual de Psihologie Aplicată
Email address *
Numele dvs. *
Telefon de contact *
Calitatea dvs. față de copil *
Numele copilului *
Vârsta copilului înscris *
Copil cu diabet zaharat *
Required
Diagnosticat în *
Data preferată a programării *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy