Ilmoittautuminen Tähtitekniikan verkkokursseille
Koronaepidemian vuoksi kaikki kurssitoimintamme on siirtynyt verkko-opetukseksi ja ensimmäisten viikkojen kokemukset ovat olleet erinomaisia, myös uusien harrastajien kanssa! Kurssit toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

Uusi pohjataitokurssi alkaa perjantaina  10.4. klo 18. Kurssiin kuuluu luento ja seitsemän (7) käytännön oppituntia. 

10.4. on ensin luento  Fb-livelähetyksenä noin 1h ja perään ensimmäinen käytännön kerta noin 45min. Luento streamataan myös Google Hangoutin kautta.

Jatkossa viikon oppitunti tulee Fb-livelähetyksenä aina perjantaisin klo 18. Lähetyksessä käydään läpi viikon harjoitteet ja voit chatin kautta kysyä kysymyksiä harjoituksista.
Livelähetys on katsottavissa myös jälkikäteen.

Jokaisesta harjoitteesta tulee lisäksi erillinen oma ohjevideonsa, josta voi asioita kerrata. Harjoituksia on viikossa neljästä kuuteen ja kaikki tarvittavat treenivälineet löytyvät jokaisesta kodista. Harjoitukset voi tehdä sisällä ja/tai ulkona, omaa pihaa ei siis tarvita.
Viimeinen kurssikerta on 15.5.

Kurssilainen voi viikottain lähettää kirjallisten kysymysten lisäksi yhteensä 15min videon omista treeneistään, johon valmentaja antaa kommentit tai auttaa ongelmatilanteissa. Videoiden lähettäminen on vapaaehtoista, ei edellytys kurssille osallistumiselle.  Lisäksi kurssiin kuuluu kaksi 15min chat/puhelu/videopuhelukeskustelua valmentajan kanssa erikseen sovittuna aikana.

Kurssin käyneille taataan paikka Tähtitekniikan ryhmään, kun koulutukset päästään aloittamaan hallilla. Treenit perjantaisin klo 18.

Hinta 206€ ( sis. alv 24%).
Nimi *
Your answer
Osoite *
Your answer
Postinumero & Toimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
S-posti *
Your answer
Koiran nimi *
Your answer
Koiran rotu *
Your answer
Koiran syntymaika *
Your answer
Ilmoittaudun kurssille *
Haluan maksaa kurssimaksun kahdessa erässä
Kurssiehdot *
Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kurssimaksu on koirakohtainen. Kurssimaksua ei palauteta, vaikka et ehtisi osallistua kurssille.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy