CARING FOR RARE 2022: Registracioni formular
Dragi prijatelji, 

Treća po redu regionalna konferencija "Caring for Rare" održava se 9-10 septembra 2022. godine, u Beogradu (i online).

Teme koje će biti zastupljene na konferenciji tiču se retkih bolesti kao prioriteta javnog zdravlja, neonatalnog skrininga u Evropi, retkih bolesti i mentalnog zdravlja, istraživanja u retkim bolestima, kako učiniti retke bolesti vidljivijim, politika vezanih za retke bolesti, važnosti zastupnika pacijenata i drugo. 

Kako se radi o regionalnoj konferenciji, radni jezik će biti engleski. Simultani prevod će biti obezbeđen.

Učešće na konferenciji je besplatno, a potrebno je prijaviti se OVDE. Registracija je obavezna! Broj mesta za prisustvo uživo je ograničen, dok za online prisustvo ne postoji ograničenje. 
Prijave za prisustvo uživo su otvorene do 5. septembra, ili dostizanja maksimalnog broja učesnika. Nakon tog datuma biće poslate potvrde učesnicima i učesnicama, zajedno sa svim detaljima. U slučaju prisustva uživo, učesnici su sami odgovorni za organizaciju prevoza i smeštaja.  
Prijave za online prisustvo su otvorene do 8. septembra, nakon čega će biti poslate informacije za pristup online platformi.

Preliminarnu agendu možete naći na linku ispod, dok će više informacija uskoro biti dostupno na sajtu: https://caringforrare.norbs.rs/

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nam pišete na office@norbs.rs.

Srdačan pozdrav,

NORBS tim

# Politika privatnosti
Obaveštenje o obradi ličnih podataka:
- Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje NORBS, sa adresom Đušina 10, Beograd, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni i data dozvola.


Draft Agenda


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime: *
Prezime: *
E-mail: *
Organizacija / Udruženje / Univerzitet / Kompanija / Institucija: *
Radno mesto / Pozicija:
Učestvovanje na konferenciji *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NORBS. Report Abuse