Αν δεν έχετε Gmail λογαριασμό, δημιουργείστε πρώτα ένα, και μετά ελάτε πάλι εδώ
Στη φόρμα αυτή υποβάλλονται τα στοιχεία με μεγάλη ακρίβεια όπως ζητούνται, κι όπως εμφανίζονται στα επίσημα έγγραφα (ταυτότητα / διαβατήριο / πιστοποιητικά). Προσοχή! το e-mail πρέπει να είναι στο GMAIL, να είναι το δικό σας και απόλυτα σωστά γραμμένο. Αν δεν έχετε Gmail λογαριασμό, δημιουργείστε πρώτα ένα, και μετά ελάτε πάλι εδω
Email address *
Προσοχή, στο τέλος της αίτησης, θα χρειαστεί να 'ανεβάσετε' και μια φωτογραφία προσώπου έγχρωμη. Εξασφαλίστε ότι έχετε μια (δώστε στο αρχείο σαν όνομα το επίθετό σας π.χ. Athanasiadis.jpg) πριν προχωρήσετε.
Σύντομη περιγραφή
Η κινητικότητα αυτή, αφορά την μετακίνηση 13 μαθητών της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, στην Βαλένθια της Ισπανίας για 28 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ/ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ + 2 ΤΑΞΙΔΙΟΥ. Η δράση έχει προγραμματιστεί να γίνει τον μήνα Ιούλιο του 2019 (αναχώρηση 3/7/19 - επιστροφή 1/8/2019), αμέσως μετά τη λήξη του διδακτικού έτους. Οι συμμετέχοντες θα τοποθετηθούν σε εταιρίες ανάλογα με τον τομέα και την ειδίκευσή τους, για 4 έως 6 ώρες κατά τις εργάσιμες ημέρες και θα λάβουν και αντίστοιχη θεωρητική κατάρτιση από τον φορέα υποδοχής MOVEU σε θέματα επιχειρηματικότητας και θέματα της ειδικευσής τους. Η μετακίνηση, διαμονή και διατροφή είναι εξασφαλισμένα και με δαπάνη του προγράμματος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι μαθητές να αποφοιτήσουν κανονικά, δηλαδή να πάρουν Απολυτήριο ΚΑΙ Πτυχίο στην πρώτη εξεταστική περίοδο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απρόβλεπτων συμβάντων κι ασθενειών, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να συμμετέχει κάποιος που θα αποφοιτήσει στην επαναληπτική εξέταση του Ιουνίου. Συντονιστής της κινητικότητας είναι ο υποδιευθυντής κος. Παντελιάδης.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service