Forosskonferansen 2019
Kjære venn av foross.no!

På vegne av redaksjonen i foross.no og en energisk konferansekomité er vi glade for å kunne invitere til Forosskonferansen 2019!

Foross.no har i løpet av få år markert seg som en av Norges mest besøkte kristne nettressurser med daglige oppdateringer i flere forskjellige formater og godt over 200 bidragsytere til nå. Vår visjon er å være solid, oppbyggelig og korsforankret. Foross.no ønsker å være en tydelig stemme til deg som vil grave litt dypere og planlegger derfor en konferanse hvor vi vil fordype oss i temaet HEL OG HELLIG.

Konferansen vil finne sted i Ryenberget Kirke (DELK) i Oslo fredag kveld 8. november og hele lørdag 9. november. Med oss som hovedtaler er vi så heldige å ha Dr Joel Biermann fra Saint Louis (MO), USA. På konferansen kan du delta på ulike seminarer, bibeltimer, foredrag og panelsamtaler i tillegg til måltider, kaffe og mingletid. Du får møte en rekke nøkkelpersoner som arbeider for foross.no og du får tatt temperaturen på flere fasetter av norsk kristenliv.

Konferansen koster 800 kr (500 kr for studenter) og inkludert i dette er alle måltider, de kostnader vi vil ha for arrangementet, samt en goodiebag du nødig vil gå glipp av. Ditt beste overnattingstilbud finner du trolig på egen hånd, vi kan dessverre ikke tilby dette organisert.

Foross.no er drevet av frivillige og vi gjør alt vi kan for å holde kostnadene nede. Samtidig ønsker vi å nå ut til flere med mer. Tenk gjerne på vår økonomi og be for det generelle arbeidet med foross.no så vel som for konferansen spesifikt.

Adresse for konferansen: Ryenberget Kirke, Enebakkveien 152, 0680 OSLO. Det finnes parkeringsplass ved kirken. For deg som reiser kollektivt, er Ryen t-banestasjon noen minutters gange unna eller du kan ta buss 70 som stopper like utenfor kirken.

Program:
Fredag 8. november
Kl 18:00 Registrering
Kl 18:30 Åpningsmøte v/ redaktør i foross.no, Endre Stene. 1. Kor 2:9-13
Kl 19:45 Panelsamtale: "Hvorfor grave dypere?"

Lørdag 9. november
Kl 09:30 Foredrag v/ Jakob Appell. Å elske Gud av hele sitt hjerte.
Kl 10:50 Seminarer
Kl 12:50 Foredrag v/ Joel Biermann: Wholly citizen 1
Kl 14:20 Seminarer
Kl 15:30 Foredrag v/ Joel Biermann: Wholly citizen 2
Kl 17:30 Dybdeintervju med Sigmund og Ingjerd Evensen
Kl 18:30 Avslutningsmøte. Vidar Pettersen. Markus 1:40-45

Seminarer:
Hel(t) stille (om retreat). Toril Slåttsveen Asp
Å møte hele mennesket. Jakob Appell
Hellig i Bibelen (nerdeseminar;). Knut Kåre Kirkholm
Living a sacramental life. Joel Biermann
I tillegg kommer blant annet redaksjonsmedlem Ingvald André Kårbø til å ha seminarer.

Meld deg på i dag og ta mer enn gjerne med noen! Husk også å melde deg på facebookarrangementet (https://www.facebook.com/events/2294224824010038/)

PÅMELDINGSFRIST: 25. OKTOBER

Dersom du har spørsmål til oss om konferansen eller annet som har med foross.no å gjøre, må du gjerne ta kontakt på epost post@foross.no.


Vennlig hilsen foross.no ved redaksjonen;
Silje Kiil, Øivind Ruud Kringstad, Ingvald André Kårbø, Håvard Høie, Jan Helge Aarseth og ansvarlig redaktør Endre Stene
Email address *
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Poststed / by *
Your answer
Land *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Melder du deg på som fullt betalende deltaker eller student? *
Frivillig: Jeg ønsker å bidra økonomisk til konferansen. Oppgi i så fall beløp nedenfor.
Øvrig informasjon til arrangørene
Eventuelle matallergier og annen informasjon til arrangørene oppgis her
Your answer
Hvor kjenner du til foross.no fra? *
Vilkår: Ved å melde deg på forosskonferansen tillater du foross.no å sende deg praktisk informasjon om årets konferanse og å lagre mailadressen din. Se neste punkt om du ønsker at vi skal slette den etter årets konferanse. Ved å melde deg på forosskonferansen tillater du foross.no å bruke bilder fra konferansen der du vises. Dersom det skulle finnes bilder du er synlig med på men som du ikke ønsker skal benyttes, bes du sende oss en epost med informasjon om hvilket bilde det gjelder, samt hvor i bildet du er. Innbetaling av konferanseavgift skal skje senest to uker etter påmelding. Ved en eventuell kansellering vil vi refundere halve beløpet dersom det er minst to uker igjen til konferansen. Kansellering mindre enn to uker før konferansen starter, refunderes ikke. *
Required
Vi trenger beskjed hvis vi ikke får lagre epostadressen din
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy