PRIVOLA MENTORICE/MENTORA
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Europsko statističko natjecanje (dalje u tekstu: ESC) jest natjecanje u organizaciji Eurostata i brojnih europskih nacionalnih statističkih ureda radi promicanja statističke pismenosti među srednjoškolcima, koje u Hrvatskoj, pod nazivom Statističko natjecanje, organizira i provodi Državni zavod za statistiku (u nastavku teksta: Zavod).

Za potrebe provođenja ESC-a i Statističkog natjecanja Zavod prikuplja sljedeće osobne podatke o mentoru/mentorici: ime i prezime, naziv škole, grad/mjesto škole, adresa elektroničke pošte, osobni identifikacijski broj (OIB) i fotografija u slučajevima sudjelovanja na događanjima, isključivo za svrhu provedbe ESC-a i Statističkog natjecanja.

PODACI O MENTORU/MENTORICI
IME I PREZIME MENTORA/MENTORICE *
NAZIV ŠKOLE *
GRAD/MJESTO ŠKOLE *
ADRESA ELEKTRONIČKE POŠTE *
OSOBNI IDENTIFIKACIJSKI BROJ (OIB) *
Kako ste saznali za Statističko natjecanje 2022./2023. *
Required
Ovim dajem privolu Zavodu za prikupljanje i obradu navedenih osobnih podataka (ime i prezime, naziv škole, grad/mjesto škole, adresa elektroničke pošte, osobni identifikacijski broj (OIB), fotografija) za sljedeće svrhe (označiti kvačicom svrhu za koju se daje privola): *
Required
Pristup osobnim podacima imaju ovlaštene osobe Zavoda (Sektor za statističke metodologije, kvalitetu i odnose s korisnicima) samo za spomenute svrhe te Zavod preuzima odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka. Zavod će čuvati osobne podatke sve dok postoji pravni temelj za obradu podataka (privola) te će prenijeti osobne podatke svojim izvršiteljima obrade koji održavaju internetsku stranicu u slučaju prolaska u europsku fazu natjecanja. Oni mogu obrađivati osobne podatke samo u skladu s uputama Zavoda i obvezani su Izjavom o zaštiti osobnih podataka.

Ovu privolu dajem dobrovoljno te sam upoznat/upoznata s tim da u bilo koje vrijeme mogu povući privolu bez bilo kakvih negativnih posljedica, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Također sam upoznat/upoznata s tim da se, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) br. 2016/679, mogu pod određenim uvjetima koristiti svojim pravima da dobijem potvrdu o obradi osobnih podataka, izvršim uvid u navedene osobne podatke, ispravim ili dopunim osobne podatke, prigovorim njihovoj daljnjoj ili prekomjernoj obradi, zaustavim njihovu nezakonitu obradu, zatražim brisanje osobnih podataka te zaprimim kopiju osobnih podataka radi prijenosa drugom voditelju obrade.

Upoznat/upoznata sam s tim da se za sve informacije (razdoblje pohrane, pravo na pristup, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka, pravo na prigovor i sl.) mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka Zavoda na adresu elektroničke pošte zastitapodataka@dzs.hr.

Također sam upoznat/upoznata s tim da u vezi s obradom osobnih podataka mogu podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10000 Zagreb.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy