KLM-ov kviz znanja
Točno odgovorite na pitanja i osvojite American Tourister putni kofer (1. nagrada) te KLM-ov putni paket (2. nagrada). Za sudjelovanje u igri obavezno je upisati e-mail adresu čime dajete pristanak da vas PLACE2GO i Air France/KLM kontaktiraju u promotivne svrhe. Igrači koji su točno odgovorili potencijalni su dobitnici nagrade. Dobitnik će biti izvučen 1. listopada u 12 sati metodom slučajnog odabira u redakciji magazina PLACE2GO, te kontaktiran na e-mail adresu koju je koristio za sudjelovanje u igri.
Email address *
*
Required
1. KLM - nizozemski nacionalni avioprijevoznik s 99 godina prometovanja najstarija je svjetska aviokompanija koja još uvijek leti pod svojim originalnim imenom. Središnjica tvrtke nalazi se u Amstelveenu, a matična zračna luka joj je Amsterdam Schiphol. Koje je godine osnovan KLM? *
Captionless Image
2. U komercijalnom i teretnom prometu, KLM leti na 145 odredišta diljem svijeta, uključujući dva najveća hrvatska grada. Dio je uspješnog partnerstva s Air Franceom i član SkyTeam udruženja aviokompanija. U koje gradove u Hrvatskoj leti KLM?
Captionless Image
3. Flota KLM-a posjeduje neke od najpoznatijih tipova zrakoplova, a nedavno je u svoju obitelj primila trinaesti Boeing 787-9 Dreamliner. Ovaj je zrakoplov dobio nadimak po cvijetu kojim su prekrivena brojna polja u Nizozemskoj. Koji je nadimak Boeinga 787-9 Dreamliner?
Captionless Image
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms