RUN with your DOG - Borås 14 september, 2018
ANMÄLAN STÄNGD - FÖR EFTERANMÄLAN 350 KR MAILA EM.WERGARD@GMAIL.COM


RUN with your DOG bjuder än en gång in DIG och DIN fyrbenta springare till löpfest 2018!

REDAG den 14 SEPTEMBER i Borås (Kypegården) arrangeras RUN with your DOG.

KLASSER
Vi erbjuder tävlingsklassen 3 km. Dam- och herrklass samt PAR-klass - ni springer då två personer med en eller var sin hund - var och en anmäler och betalar för sig.

Givetvis har vi även i år Juniorklass för dig under 18 år. Är du under 15 år behöver du en vuxen som springer tillsammans med dig. Ange den vuxnes namn i "önskar springa ihop med" - vill ni beställa en extra t-shirt? Emaila då em.wergard@gmail.com så för jag in detta manuellt. I Juniorklassen är ALLA vinnare!

BANAN OCH START
Både i Stockholm och i Borås söker sig banan upp i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö för både hund och förare. Ni väljer själva vilket tempo ni vill hålla - från gående till full fart fräs. Ni som startar får seeda er själva i anmälan där ni som känner er snabba får starta längre fram. Både ni som vill springa fort och ni som vill ta det lugnare runt spåret är VARMT välkomna! Detta är en hundfest för ALLA som vill motionera med sin hund.

Start kommer att ske enskilt för att skapa utrymme och säkerhet för varje ekipage på banan. Ni kan dock ange i anmälan om ni är ett par eller trio som önskar starta samtidigt för att springa ihop - och får därmed samma sluttid.

ANMÄLAN
I anmälningsavgiften ingår medalj och priser till ALLA som går i mål från MUSH, MyOne & Dogman. Vattenstation kommer att finnas i start/målområdet, där både du och din hund kommer att kunna släcka er törst. NYTT för i år! Vi har som mål att öka vårt miljötänk. Därför kommer bajspåsarna från Dogman som delas ut vid anmälan vara ekologiska och nedbrytningsbara! Dessutom ber vi er tävlande att ta med egen kåsa/mugg att fylla med vatten efter loppet - allt för att minska användandet av plast! TACK!

Pris: 280 kr för dam och herrklass. 500kr parklass (faktura skickas till den som anmäler först). 200 kr Juniorklass (inklusive vuxen).

Efteranmälan i mån av plats. Maila då em.wergard@gmail.com
Sista anmälningsdag är 10 sept. Efteranmälan för 350 kr i mån av plats (max 120 st startande).

T-Shirt från Arrak Outdoor för specialpris
Går ej att beställa längre. Ett fåtal exemplar kommer att säljas på tävlingsplatsen.

VACCINATION OCGH ANSVAR
Vaccination mot valpsjuka i enlighet med SKK, grundvaccinerad samt återvaccinering vart fjärde år. För mer info se: http://www.skk.se/sv/SKK-klinikwebb/Karens--dopning/SKKs-vaccinationsregler/
Strikt ägaransvar och deltagande under eget ansvar.

PRELIMINÄRT tidsschema
16.00 anmälan öppnas
18.30 första start
Prisutdelning till de tre bästa tiderna i dam-, herr respektive parklass ca 20 min efter sista ekipagets målgång. Fantastiska priser från MUSH, MyOne, Dogman & Bia Bed!

KONTAKT OCH INFO
Läs gärna det senaste nytt på vår Facebooksida RUN with your DOG för att alltid hålla dig uppdaterad

Kika även på hashtag #runwithyourdogswe och vårt konto @runwithyourdogswe på instagram och börja redan nu tagga träning ihop med din bästa vän!

Anmälningsvillkor: https://propiraya.wordpress.com/forelasningar-kurser/anmalningsvillkor/

Maila em.wergard@gmail.com för frågor.

Välkommen med er anmälan!

Email address *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service