Jelentkezési lap 2019
Technikai okokból, aki 2019. 04.14 előtt regisztrált az tegye meg újra! (Amennyiben nem teszi, úgy nem tudjuk neki kiküldeni indulás előtt az értesítőt - persze attól még jöhet...)

Miről is van szó?
A Budapest-Szeged MopedRally egy körülbelül 200 km-es teljesítmény túra, melyet kizárólag segédmotorosoknak szervezünk. A túra kötetlen nyomvonalon halad, de kötelező 20 ellenőrzési pont érintése kötelező. Így a futási idő, a sebesség, gyorsaság nem összemérhető. Ettől függetlenül minden évben kiadunk egy ajánlott nyomvonalat, amelyen haladva egyrészt biztosan elkerülöd a védett területeket, másrészt tuti, hogy az összes ellenőrzési pontot érinti.
A teljes táv megtételére 12 óra áll a rendelkezésedre. Ennyi idő alatt kell érintened az összes ellenőrzési pontot. Menet közben szerelni szabad, de motort váltani nem.

Kik indulhatnak a teljesítménytúrán?
Először is kiemelném, hogy mindenki csak saját felelősségére vehet részt, a túra alatt minden felelősség az azon önként és ingyen indulókat terheli. Elindulhat az, akinek van érvényes vezetői engedélye és kötelező biztosítása a starnál megjelent segédmotorjára és útközben minden szabályt betart.

Mikor lesz?
Mindig pünkösdkor és mindig szombaton. A start helyéről és idejéből a regisztrációnál megadott e-mail címre értesítést küldünk az indulást megelőző második héten. Ha nem kapsz e-mailt, gyere ide vissza és érdeklődj!!!

A túra elsősorban a klasszikus mopedeseknek íródik (moped az olyan segédmotor, amelyen bicikli üzemmódban, simán tekerve is lehet közlekedni...), de mivel nagyon sok egyéb segédmotor is szokott indulni, akiknek a mopedes nyomvonal néhol már unalmas (pedig, dehogy...) - szóval emiatt a klasszikus nyomvonal mellett szoktunk indítani egy pontgyűjtő nyomvonalat is, ahol a kötelező 20 pont mellett még sok-sok egyéb érdekes pontot is érinteni kell és az ott található pontok gyűjtésével ők egy külön megmérettetésen vesznek részt. A két nyomvonal átjárható - de értékelve csak a 12 órán belül beérők és a kötelező pontokat érintők lesznek.

Ha kérdésed van - ne kímélj!

Email address *
Név? *
Olyan nevet adj meg, amelyet az emléklapon is elviselsz... mert utólag ezt módosítani nem lehet...
Your answer
Melyik településről érkezel? *
A külföldiek az országot is tüntessék fel!
Your answer
Motorod gyártmánya? *
pl. Simson, Piaggio, Yamah stb...
Your answer
Motorod pontos típusa? *
Your answer
Hány köbcentis henger van rajta? *
Your answer
Hányadszóra jössz mopedrally-ra? *
Kérsz-e a rally után a Sziksós tói kempingben önköltséges vacsorából (valami bográcsos)? *
Egyéb észrevétel, megjegyzés...
A Küldés gombra klikkelés után görgess vissza a lap tetejére...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.